• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Życzenia dla naszych maluszków

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych wspanialych wrzesniowych chlopakow i cudownych dziewczyn z okazji kolejnego miesiaczka.

Dzisiejszym jubilatom:

Mateuszkowi i Stasiowi - dużo zdrówka i słodyczy... tfu... chciałam napisać przepysznego mleczka:-) życzy BB-ciocia Atru z Tymeczkiem.

I kontynuując program antysklerotyczny, jutrzejszej jubilatce - prześlicznej córeczce Tmadzik - Oliwii - chciałabym złożyć równie serdeczne życzenia, aby w kolejnym miesiącu swego życia, zachwycała nas dalej swoim urokiem, była grzeczniutka i zdrowiutka.

Oj coś zaniedbałam ten wątek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Więc dziś pragnę złożyć spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka dla naszych 5-cio i 6-cio miesięcznych solenizantów:-):-):-):-) duża buźka od Cioci i Igorka dla

Jasia Piotrusia Stasia Dawidka Nel Olafka Maciusia Mateuszka i Stasia

To jeszcze na jutro :-)
Tmadzki dla naszej słodkiej fotomodelki OLiwki dużo nowych pyszności, uśmiechu co rano i bezbolesnego ząbkowania:-)

reklama
Gabids - dla Twojej Andzi - Angeliny najserdeczniejsze życzenia zdrówka, uśmiechów, samych dobrych dni i radosnych chwil z okazji ukończenia 5 m-ca życia życzy ciocia Atruviell z Tymusiem.

Także wszystkim maluszkom, których nie jestem w stanie wymienić, bo rozwaliłam sobie tabelkę i nie mogę sprawdzić:-(:baffled::wściekła/y:, a które dzisiaj obchodzą kolejną miesięczną rocznicę narodzin przesyłam buziaczki i uściski. Pamiętam o was:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry