reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zyczenia Swiateczne

reklama
Ojej co roku jakies wierszyki smskowe kraza...bede wiec nie na czasie i napisze od siebie ;-)

Duzo zdrowia i radosci na te Swieta foremki, wolnego czasu i atmosfery rodzinnej :-)

my dziękujemy za życzonka...i życzymy zarazem zdrowych, pogodnych Świąt, pełnych wiary, nadziei i miłości, radosnego wiosennego nastroju, spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja od Lilci, Ani i Pawła:-)

Qrcze, ja też nie dałam rady napisać Wam życzeń :zawstydzona/y: , ale teraz życzę Wam i Waszym pociechom i całym rodzinkom wszystkiego co najlepsze, nie tylko w czasie świąt, ale na codzień :-) - ode mnie, Jacka i Oliwci :-)
Bo ja to 4 dni przed świętami rozchorowałam się, a w same święta nie miałam jak przy kompie usiąść.Mam nadzieję, że będzie nam wybaczone ;-)

Drogie koleżanki!
To już drugie, wspaniałe Święta z naszymi pociechami. Z tej okazji wszystkim Wam, wspaniałym, najlepszym na świecie Mamom, Waszym pięknym córeczkom i przystojnym syneczkom oraz Waszym rodzinom składam dziś życzenia:
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu? Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski? Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta.

Wszystkiego naj...

Karollo i rodzinka ślą w ten ranek życzenia
swieta136.gif

Merry Christmas Christmas Merry,
były sobie renifery,
miały bardzo śmieszne minki,
bo urwały sie z choinki,
wpadły w bardzo ciepły kąt,
życzę Ci Wesołych Świąt!

swieta_183.gif

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
swieta_276.gif

reklama
Czerwono, zielono, srebrno i złoto
choinka, Mikołaj, prezenty,
życzę Wam moim Mili, by każdy był uśmiechnięty.
Niech te Święta będą ciepłe,
szczególnie, w naszych serduszkach,
a do dzieci niech przyleci nocą dobra wróżka.
Nawet u nas śnieżek sypie od samego rana,
niestety, za mało i nici z bałwana.
Ślemy Wam życzenia, kolędy śpiewamy
a powyższy wierszyk jest od Majki mamy:-)

Do góry