Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja rowniez sie dolaczam i z cala rodzinka zyczymy wam wszystkim:
wesolych swiat Wielkiejnocy, Smacznego Jajka, mokrego poniedzialku (mniejmny nadzieje ze nie od deszczu) i wspanialych spedzonych w rodzinnym gornie chwil.
Wielkanocny zając już po trawce biega. Baran z krzyżem białym nawraca człowieka. Ludzie z wszystkich miast święconkę zajadają, I w Niedzielę Wielkanocną życzenia składają. Tak więc ja, jak i oni przesyłam życzenia Zdrowia, szczęścia i miłości, w pracy powodzenia. Niech Pańskie Zmartwychwstanie na ludziach się odbije. Niech Jezus Zmartwychwstały też w sercach naszych żyje.
z okazji naszego swieta zycze nam przede wszystkim zdroweczka, pozniej radosci, optymizmu, milosci - bardzo bardzo duzo!, pieniazkow, sukcesow, spelnienia marzen, no i cierpliwosci, bo tej nigdy za wiele ;-):-)
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
Kochane,
Wam i Waszym najbliższym
życzymy:
Miłości
Zdrowia
Pracy
Uśmiechów bliskich i nieznajomych
Szczęścia
i Wesolutkich Świąt Bożego Narodzenia:-)
Jackowscy