reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zyczenia ... :):):):)

Wojciaszek dziękuje bardzo za życzenia!

Maxiu - sto lat dla Ciebie!:-)

Asiu, nie miałam pojęcia, że imieniny Joanny są kiedykolwiek indziej niż 24 maja. A którego sierpnia?

reklama
MAXIK SERDECZNIE DZIEKUJE ZA ZYCZENIA,I JEDNOCZESNIE PRZEPRASZAMY ZE NIE UDZIELAMY SIE NA FORUM,ALE OD KIEDYMAX ZACZAL CHODZIC TO NA NIC NIE MAM CZASU,CIAGLE ZA NIM BIEGAM,WPYCHA SIE W KAZDA SZPARE I OCZY MUSZE MIEC DOOKOLA GLOWY,A Z KOLEI DLA MARTYNKI TEZ MUSZE MIEC TROCHE CZASU.I KIEDY WIECZORKIEM JUZ SPIÁ TO NADRABIAM ZALEGLOSCI DNIA.I NA PISANIE NIE MAM ZBYT WIELE CZAASU,ALE ZA TO NIEKIEDY CZYTAM CO PISZECIE.
POZDRAWIAMY WSZYSTKIE MAMY I ICH SLONECZKA.

MAJA Z MAXIM:-)

Dziewczyny, jeśli się nie mylę, to wczoraj 11 miesięcy skończył Mateuszek anib190... A my wszystkie zajęte wyjazdami zapomniałyśmy o tym :zawstydzona/y:
Mateuszku, wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!

ojejku ale gafa:wściekła/y:

Wszystkiego dobrego Mateuszku, Rośnij nam duży, duziutki:)

Drodzy Marto i Karolku. Nie będę miała jutro czasu, żeby tu zajrzeć więc chce Wam dzisiaj złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe

Urodziny obchodzicie dnia jutrzejszego,
więc życzę Wam wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samych siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łapcie dnia każdego
życzy Wam tego ..... zgadnijcie kto Ola:-):-):-)

815koas21.gif

reklama
Do góry