Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

patrzcie co znalazłam na innym forum....
odnalazła się nasza zagubiona koleżanka zoska-samoska
zabawki dla najmłodszych - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
p.s. mam pytanie to moderatorów...czy taką "koleżankę" można gdzieś zgłosić, znaczy się na inne fora, bo jak widać używa tego samego nicka więc jest łatwa do namierzenia ;-)
Myślę ze wystarczy odpowiedni post na tamtym forum i link na ten wątek he he![]()
osoba reklamujaca coś na siłę skutecznie odstrasza od anego produktu
A każda mama i tak wie co ma kupić swojemu dziecku;-)
z ta zoska
i cały czas wyła. Jakoś udało mi się go odblokować ale po tym co się z nią stało po kilku dniach to aż mnie zimny pot przeleciał!!! Z zabawki wypadła śrubka!!!
Dobrze, że w odpowiednim momencie ją zauważyłam, bo za chwilę znalazłaby się w ustach mojego dziecka!!!
. Przecież części do zabawek fisher price są produkowane w Chinach ale składane w UE więc dyrektywa je obowiązuje. Zabawki z UE ZAWSZE będą droższe, bo firmy MUSZĄ produkować zgodnie z dyrektywami.
bo ja mam ją od 2miesięcy i oprócz tego że ja nią piszcze dla małej podaje jak najczęsciej to ona się ną nie bawi.żałuję że wydałam na nią tyle kasy i ja bym jej innym mamom nie poleciła.liczę na to że może jak Olivka będzie trochę starsza to się nią zacznie interesować.pozdrawiam