Tygrynka
S i T - :***
Kakakarolina dzięki! nawet nie wiedziałam że to takie proste
Aguska2017 ale lata sam dopiero od ponad miesiąca więc możesz mieć jeszcze nadzieję
a jeśli nie to będziesz musiała pogodzić się z faktem że masz energicznego żywczyka
ale niedługo wiosna, ciepło będzie, więc maluchy się wylatają na dworze... mam nadzieję 
my już przerobiliśmy ściąganie wszystkiego na ziemię, na razie spokój, mam nadzieję, że mu nie wróci
chociaż i tak jakoś dużo wszystkiego na podłodze
teraz musiałam lecieć ratować bo dorwał pilota i włączył tv głośno na maksa i się wystraszył...
Aguska2017 ale lata sam dopiero od ponad miesiąca więc możesz mieć jeszcze nadzieję
my już przerobiliśmy ściąganie wszystkiego na ziemię, na razie spokój, mam nadzieję, że mu nie wróci
Tylko go widzi z daleka to już po niego leci bierze do ręki kieruje w strone telewizora i normalnie przełącza kanały
ja za to na pocieszenie zamówiłam sobie buty :-)
ps też szukam takiej niani (cioci?) jak Ty dla małej grupki dzieci do lata, bo potem mała znów wraca do żłobusia naszego kochanego (uwielbia tam chodzić, nigdy przy rozstaniu nie płacze!) no i ma kontakt z dziećmi a baaardzo towarzyska jest. jedyny minus to infekcje, które stamtąd przynosi. na 5h dziennie ją tylko zaprowadzamy bo pracujemy w wolnych zawodach i sporo siedzimy w domciu. na dłużej pewnie za rok jak będzie miała około 3 lat i więcej skorzysta z zabaw i zajęć plastycznych. trochę brakuje mi pomysłów na wspólne zabawy a w domu jest ciągle tyle do zrobienia...
teraz jest najgorzej u nas pogodowo, bo po śniegu nie ma śladu a na drodze straszne błoto! koszmar
. Deszcz to pada np 5 minut i to słabiutko, czasem tylko mocniej
no ale cierpliwie tłumaczę, żeby na suszarkę wieszała. może kiedyś załapie