• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

żywienie rocznego dziecka

Witam Drogie Panie, mam krótkie pytanko, poszukuję naturalnych smakołyków dla dziecka, ale takich, bez żadnych dodatków, tz jeśli jest napisane pure z marchewki, to jest tam tylko zawekowana marchew... Znacie takie marki?

reklama
nie można też zapominać o tym, żeby ugasić pragnienie naszej pociechy, szczególnie jak takie upały są i chce się bardzo pić. ja swojej małej daję herbatki TeaForKids, bo są smaczne, zrobione z naturalnych składników bez dodatku cukru. Myślę, że to najlepszy sposób, żeby ugasić pragnienie dziecka

nie można też zapominać o tym, żeby ugasić pragnienie naszej pociechy, szczególnie jak takie upały są i chce się bardzo pić. ja swojej małej daję herbatki TeaForKids, bo są smaczne, zrobione z naturalnych składników bez dodatku cukru. Myślę, że to najlepszy sposób, żeby ugasić pragnienie dziecka

Kochana woda to najlepszy plyn dla dziecka do picia i na zhaszenie pragnienia, herbata to herbata, woda to priorytet!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry