- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Ale czasami wypada uszanowac fakt, że nie jest się tu samemu :-)ja tez lubie nieco bajzelku
Ida Mamo to Ja to był zapis streszczeń odcinków programu o tej samej nazwie z poradami lekarzy itp.
Efa
Fanka BB :)
Jakie "mieć co wspominać"??? Nieraz wraca się do starych tematów, nie po to, żeby mieć co wspominać. Zresztą nie pisze się na forum, żeby za pół roku wszystko zniknęło. A temat Sugar był bardzo pomocny.
Sama moderuję inne forum już 6 lat i nie usuwamy niczego. Co najwyżej zamykamy tematy, które automatycznie spadają na koniec listy. Potem jak się czegoś szuka, to wyszukiwarka uwzględnia i takie tematy.
Wywalanie czegokolwiek to bzdura. To nie jest domowy serwerek, na którym nie mieszczą się wiadomości!!!
Sama moderuję inne forum już 6 lat i nie usuwamy niczego. Co najwyżej zamykamy tematy, które automatycznie spadają na koniec listy. Potem jak się czegoś szuka, to wyszukiwarka uwzględnia i takie tematy.
Wywalanie czegokolwiek to bzdura. To nie jest domowy serwerek, na którym nie mieszczą się wiadomości!!!
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja jestem za archiwizacja wspomnianych tematow. Tzn zrobic tak, zeby kazda z nas miala do nich dostep kiedy zechce, a jednoczesnie,zeby nie pokazywaly sie na gorze listy. Nie wiem,czy sie dobrze wyrazilam ;-/
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja też jestem za tym żeby każda z nas w chwili gdy będzie chciała powrócić do "starego" tematu mogła to zrobić. Szkoda byłoby cokolwiek usuwać bo jednak wszystkie tworzyłyśmy to forum i dużo serca w to włożyłyśmy.
Tak jak pisały dziewczyny wyżej, może tematy starsze zamknijmy i w ten sposób znajdą się na dole listy, ale Będą w ten sposób dostępne dla każdej z nas.
Tak jak pisały dziewczyny wyżej, może tematy starsze zamknijmy i w ten sposób znajdą się na dole listy, ale Będą w ten sposób dostępne dla każdej z nas.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: