Widziała pani może zdjęcie które dodałam czy to co pani wcześniej odeszło wyglądało tak jak moje?Kochana też tak miałam. A czop odszedł mi dopiero w szpitalu po baloniku. I to co zobaczyłam za nic nie przypominało tego co miałam wcześniej. Nie da się tego pomylić. U mnie to był jeden wielki około 30 cm ciągnący się glut.
reklama
AnnaKatarzyna
Fanka BB :)
Byłaś w szpitalu sprawdzić?Miałam Dziś wykonywane badanie i moja szyjka macicy ma 3,3cm więc narazie chyba oki nic się nie skraca będę sprawdzać co tydzień
Tak w szpitalu mi sprawdzał lekarzByłaś w szpitalu sprawdzić?
Tak. Raz mniejsze raz większe takie kawałki.Widziała pani może zdjęcie które dodałam czy to co pani wcześniej odeszło wyglądało tak jak moje?
AnnaKatarzyna
Napewno miękka? I powiedział że jest ok?Miałam dziś badanie na fotelu lekarz oznajmił ,że głębokość pochwy 3cm szyjka miękka trochę mnie to niepokoi co oznacza ze jest miękka niestety nie zapytalam bo zmyliło mnie ze powiedział ze wszystko jest oki
Tak powiedział ze miękka głębokość pochwy 3cmNapewno miękka? I powiedział że jest ok?
N
Natuś_ka
Gość
Musisz się uspokoić na wizytach i może poprosić żeby Ci wyjaśniał bardziej szczegółowo albo zapisywał w karcie informacje bo wychwytujesz słowa i się niepokoisz a niewiadomo co miał na mysli.
Miękka szyjka nie jest ok, raczej nie potraktowałby tego tak na luzie.
reklama
AnnaKatarzyna
Jestem tego samego zdania.Miekka szyjka nie jest ok i raczej lekarz tak tego nie powinien zostawićMusisz się uspokoić na wizytach i może poprosić żeby Ci wyjaśniał bardziej szczegółowo albo zapisywał w karcie informacje bo wychwytujesz słowa i się niepokoisz a niewiadomo co miał na mysli.
Podziel się: