reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

Dzisiaj ciężka noc miałyście z Oli.
Młoda miała straszne boleści brzuszka i biegunke.
Spała z Nami w łóżku i gdy nadchodził ból przytulało się do mnie biedactwo:-(
Myślę , że to przez to , że do starego mleka dosypałam nowego i było go za dużo.

Zaraz dam jej jogurcik bo wyczytałam , że jego może jeść.

Jestem niewyspana i taka dziwna.
Pysia bawi się na podłodze.

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-)

hey

Myślę , że to przez to , że do starego mleka dosypałam nowego i było go za dużo.

a moze za wczesniej dajesz jej bebiko 3, przeciez dziecko musi skonczyc roczek

Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia rośni nam zdrowo słoneczko:tak:

Podpinamdo życzeń:)

dziękujemy cioteczkom :tak::tak:

u nas nocka okropna :no::no: Bartek budził się chyba z 300 razy, no masakra jakaś, pomimo że spał z nami co chwilę się budził, siadał, wstawał, prawie całą noc nie spałam :no::confused2::eek:

nocka u nas znowu super pobudka o 1 na cycka potem o 5.40 no i o 7 koniec spania:tak: ubieram malego i mowie do niego co ci sie tak odmienilo a ten mi pokazuje ''taki duzy '':-D

no widzisz, jaki sprytny ten Twój syncio :-D:-D

hey

oj, biedna Oli :-( a może faktycznie tak jak pisze Mamusia, wstrzymaj się jeszcze z bebiko 3...

Witajcie
U nas nocka zowu jakaś dziwna, nie wiem co się stało z moim dzieckiem. Poszedł spać o 20, obudził się na butle już o 24:00, potem przebudzenie o 3:00, o 6 :00 na butle, powariował 30 min i ostatecznie o 8:15.

Mamy 5 ząbka wreszcie :tak:

100 latek
dużo zdrówka
dużo zabawek
grzecznych rodziców
dla mojego kochanego zieciunia
rośnij nam zdrowo
kochany Bartusiu!!!!!!!!!!!!!!

buziaczki od Karolinki

reklama
Marzycielko ja tez mieszam mleko ze starej paczki z nową. jak mi zostaną w starej paczce 2 miarki to z nowej dodaje 3 i nic małemu nie jest. Moze rzeczywiscie po prostu za wszesnie dostała 3.

Do góry