Heloł!Jakie porządki, o czym wy w ogóle mówicie!!!!jestem zarobiona, nie mam czasu nawet żeby obiad zrobić. załamana jestem na maxa. przez to, że Tymek ma urodziny w grudniu, to do wigilii mam weeckendy zajęte, co tydzień imprezka! mam tak dużo znajomych i rodziny, że robię trzy imprezy i ledwie juz żyję. Tymek ma juz prezent kupiony, więc to jedyna rzecz z którą jestem do przodu. Królują LEGO DUPLO i autka z bajki CARS.
Mój 3latek zdrowy odpukać i ogromnie się cieszę, zobaczymy jak długo. sąsiad w wieku Tymona ma ospę i cała drżę. chciałam go zaszczepic i cały czas nie mam kiedy. panicznie boję się powikłań ospowych. dziewczynka z równoległego przedszkola miała ospe i zapadła w śpiączkę. już się nie obudziła....brrrr... Dobra spadam. bo ja jeszcze w pracy... Buziaki!
Sosnowiczanka: cieszę się że maleństwo zdrowe. to najważniejsze
Mój 3latek zdrowy odpukać i ogromnie się cieszę, zobaczymy jak długo. sąsiad w wieku Tymona ma ospę i cała drżę. chciałam go zaszczepic i cały czas nie mam kiedy. panicznie boję się powikłań ospowych. dziewczynka z równoległego przedszkola miała ospe i zapadła w śpiączkę. już się nie obudziła....brrrr... Dobra spadam. bo ja jeszcze w pracy... Buziaki!
Sosnowiczanka: cieszę się że maleństwo zdrowe. to najważniejsze