reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja miesiąc po porodzie - schudłam 17 kg... jeszcze 6 kg i tez sie we wszystko mieszcze
Ja finalnie osiągnęłam w ciąży 16 kg na plusie ( dokładnie tyle samo co z Zuzą).
Dzisiaj się zważyłam i mam już 11 kg na minusie, większość tego ubyło przy porodzie, w końcu moje dziecię to prawie 5 kg.
Zostało mi 5 kg do wagi sprzed ciąży , ale przydałoby się jeszcze drugie tyle zrzucić.
Dzisiaj się zważyłam i mam już 11 kg na minusie, większość tego ubyło przy porodzie, w końcu moje dziecię to prawie 5 kg.
Zostało mi 5 kg do wagi sprzed ciąży , ale przydałoby się jeszcze drugie tyle zrzucić.
Kaczusia
Melciowa mama :)
Ja dzisiaj w akcie desperacji wcisnelam sie w moje stare sztruksy :-) guzika nie dalo sie zapic zastosowalam gumke ale juz nei moge patrzec na te dresy i ciazowe spodnie fujjjjjjjjjjjj
A mi zostały jeszcze 4 kg z prawie 30 kg ciążowych .....we wszystkie spodnie wchodzę ale wkurzają mnie moje uda .....jakoś nie chcą wrócić do dawnego wyglądu a może przesadzam .....mój mąż twierdzi ,że byłam za chuda przed ciążą i jest ok ....ale mi się marzy mój rozmiar 36 tak na 100%......
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ja mam też 6 kg na plusie generalnie chodze w poprzednich, przedciążowych ciuszkach
ale dziś zmierzyłam się w talii i przeżyłam szok - mam o 10 cm więcej niż przed ciążą
generalnie jeszcze wiele mi brakuje do mojego poprzedniego brzuszka, na szczęście już niedługo zabieram się za ćwiczonka
ale dziś zmierzyłam się w talii i przeżyłam szok - mam o 10 cm więcej niż przed ciążą
generalnie jeszcze wiele mi brakuje do mojego poprzedniego brzuszka, na szczęście już niedługo zabieram się za ćwiczonka
Ja się ważyłam ostatni raz 2 tyg po porodzie
Z moich 15kg zostało wtedy 5kg
nie mieściłam się w żadne spodnie i spódnice
ale widze już troche lepiej bo w tą samą spódnice
weszłam dziś bez problemu, musze się gdzieś znowu zważyć
Został taki flaczek zamiast brzuszka ale już maluśki
choć i taki mnie denerwuje
ale gorzej że biodra zostały takie szerokie
i jak nie wrócą do siebie to w nic się nie zmieszcze prawie
Z moich 15kg zostało wtedy 5kg
nie mieściłam się w żadne spodnie i spódnice
ale widze już troche lepiej bo w tą samą spódnice
weszłam dziś bez problemu, musze się gdzieś znowu zważyć
Został taki flaczek zamiast brzuszka ale już maluśki
choć i taki mnie denerwuje
ale gorzej że biodra zostały takie szerokie
i jak nie wrócą do siebie to w nic się nie zmieszcze prawie
Kaczusia
Melciowa mama :)
Wczoraj u gina na wadze 65 kg :-( jak by byla odwrotnosc to bym juz byla zadowolona ale marzy mi sie tak 52 kg
Ja jak Anetas jak widze jedzenie nie potrafie sie powstrzymac, tak jak by mnie glodzili i jak tylko zobacze zarcie to sie rzucam
Ja jak Anetas jak widze jedzenie nie potrafie sie powstrzymac, tak jak by mnie glodzili i jak tylko zobacze zarcie to sie rzucam
reklama
Podziel się: