Witam się wieczorowo:)
Mary, ankusch, Mikado super spotkanie Wam się zapowiada oby wypaliło
Ankusch oj naprawdę biedna Martynka tak ją męczą te ząbki. U nas tylko parę nocek było nie spokojnych jak się dolna dwója pokazała, ciekawe jak będą wychodzić kolejne ząbki oby spokojnie. Eee to fajnie że teściowa wychwala. Zdrówka dla teściowej.
Mikado gratki dla małego chodziarza Ooo popatrz nawet nie wiedziałam że są takie deski antybakteryjnie. Kupiliśmy taką zwykłą wolnoopadającą.
Mary ale Was trzyma, zdrówka życzę.
Niunia z miłą chęcią bym pomogła ale jakiś czas temu przebrałam ciuszki i to co się nadało dla chłopca dałam siostrze. Ale widzę że są mamusie co pomogą, super.
Margo dobrze że doszłaś do tego czemu tak mała śpi nie spokojnie, dobrze wiedzieć że też taki może być powód nie spokojnego snu. Niech leczenie przyniesie szybko rezultaty. Daj jakieś namiary jak Cię można znaleźć na FB;-)
Angun oj jak wam zazdroszczę tego spania do 10.00 ile bym dała żeby sobie tak pospać.
Nimfii taki ruch to samo zdrowie.
U nas nasypało śniegiem, oby do jutro się utrzymał pójdziemy na saneczki.
My dziś byliśmy na urodzinach chrzestnej Liwii, daliśmy w prezencie min. kolaż zdjęć Liwii.
Oj Liwia pobawiła się z kuzynem , który przynosił jej autka, klocki, książeczki w sumie mnie mogło tam nie być taka zachwycona była zabawą. A do tego 2 pieski które uwielbia i delikatnie je zaczepiała.
Posprzątała po sobie ślicznie zabawki w sumie to od razu jak tylko Kuzyn wyrzucił z pudelka klocki, samochody to ona od razu zaczęła pakować wszystko do pudełka hihihi mała pomoc mi rośnie. Przyjechała tak wymęczona że padła już przed 19.00stą nie dało rady jej dłużej przytrzymać.
Spadam
Miłego wieczorku.