reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze starsze dzieciaczki

reklama
Moja mnala robi tez juz na nocnik choc czasem zdarzy jej sie jeszcze zrobic w majtkji i wtedy strasznie placze , co do gadania to ona ma roznie .

Gratuluje Dominisiowi postępów :tak:

ja na szczęście zapomniałam co to pieluszki moja przed 2rokiem jak zaczęła siusiać w dzień na nocnik tak po miesiącu i w nocy miałam spokój....ale nie długo się zacznie ;-)

Nawet nie wiedziałam że taki wątek jest :-) U nas też dośc długo młoda miała pampka na noc, ale w końcu sie przełamałam i w sumie chyba ze dwie noce tylko sie posikała... oczywiście katar od razu....

A choroby mnie wykończą psychicznie, fizycznie i finansowo...

Labamba Młody zdrowy już?
Cały pobyt w Pl przechorował, złapał jakiegoś wirusa:no: Myślałam że już ok ale dzisiaj w nocy znowu coś go bolało, niby ucho albo ząbek:zawstydzona/y: W przyszłym tyg siedzi w domu:sorry2: Oszaleć można, choć u mnie poki co obywamy się bez antybiotyków:tak:

reklama
Do góry