tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
może
W składzie jest wanilina, więc ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to nauczycielka ;-);-);-)No tak sprawdziłam i faktyczniemasz racjęjak ja nie lubię jak nie mam racji
Ja podaję obu moim laskom właśnie Bebilon po 2 roku życia hehe, Natalkę chcę przerzucić na zwykłe ale jej nie smakuje już bardziej Marta wypije zwykłea to kupa kasy hehe;-)Bebilon junior 4 konkretnie się nazywa ale jest zwykłe w smaku nie waniliowe
... ja nie napisalam że jest waniliowe, tylko że pięknie pachnie wanilią ;-)
Dla mnie nie pachnie wanilią
... już Ci napisałm na gg, że masz w takim razie nos zepsuty , że nawet mojemu małżowi pachnie ... a on też ma nos zepsuty
Ok pierwsze co dziś mój mąż dziś zrobi to powącha Bebilon4tylko nie wiem czy on wie jak pachnie wanilia a może ja nie wiem
może
No tak sprawdziłam i faktyczniemasz racjęjak ja nie lubię jak nie mam racji