reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Indi w Pl między 13-15 msc wg kalendarza.
Licja Ja się pantsów boję, tzn przeciekającej kupy Wolę jeszcze zwykłe.
Zasypianie podobne. Tzn znów daje się ukołysać samym wożeniem łóżeczka, ale też miał fazę na zasypianie w tańcu (tańczyłam z nim przy muzyce aż padł)
Licja Ja się pantsów boję, tzn przeciekającej kupy Wolę jeszcze zwykłe.
Zasypianie podobne. Tzn znów daje się ukołysać samym wożeniem łóżeczka, ale też miał fazę na zasypianie w tańcu (tańczyłam z nim przy muzyce aż padł)
femme fatal
Mama Ninki :)
Mommy no to super ze zaczęło smakować
SUSEL zdrówka dla was!
INDI wow no to młody zaszalal z zębami :O
LICJA gratuluję pochwal się suknią i ogólnie jak wyglądałas
Moja zasypia czasami sama a czasami ze mną zależy od humoru mi to nie przeszkadza bo ona 5min i śpi i i tak ją przenoszę do łóżeczka [emoji14]
A z @ u mnie normalnie bo ja na tabletkach
Co do szczepień ja szczepie normalnie na wszystkie obowiązkowe i nie wnikam wszyscy byli szczepieni i zawsze było ok wiec teraz liczę na to samo
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
SUSEL zdrówka dla was!
INDI wow no to młody zaszalal z zębami :O
LICJA gratuluję pochwal się suknią i ogólnie jak wyglądałas
Moja zasypia czasami sama a czasami ze mną zależy od humoru mi to nie przeszkadza bo ona 5min i śpi i i tak ją przenoszę do łóżeczka [emoji14]
A z @ u mnie normalnie bo ja na tabletkach
Co do szczepień ja szczepie normalnie na wszystkie obowiązkowe i nie wnikam wszyscy byli szczepieni i zawsze było ok wiec teraz liczę na to samo
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
MommyTigger
Fanka BB :)
Indi u nas na roczek się szczepi na MMR tzn, kazali tak przyjść.... ja będę przeciągać. U nas dalej 2 zębole
Licja gratulacje
Co do pantsów to są od 4, ja mam te zwykłe te z tej białej serii i stare pantsy z diego. Te teraz co wyszły jak dla mnie beznadzieja... Mały mokry cały jest , dobrze, że kupa się w nich nie trafiła. Raz do spania mu założyłam i po 3 h byl wtedy karmiony a to już były początki gdzie odchodziliśmy od nocnego karmienia i dobrze , ze go obudziłam bo było wszstko zasikane , łącznie z materacykiem kołyski.... Te z diegiem czy białe są spoko - takie coś się nie zdarzyło.
Licja gratulacje
Co do pantsów to są od 4, ja mam te zwykłe te z tej białej serii i stare pantsy z diego. Te teraz co wyszły jak dla mnie beznadzieja... Mały mokry cały jest , dobrze, że kupa się w nich nie trafiła. Raz do spania mu założyłam i po 3 h byl wtedy karmiony a to już były początki gdzie odchodziliśmy od nocnego karmienia i dobrze , ze go obudziłam bo było wszstko zasikane , łącznie z materacykiem kołyski.... Te z diegiem czy białe są spoko - takie coś się nie zdarzyło.
hej hej :-)
agulqa ja kocham słownik w telefonie ty nie miałaś telefonu z nerek i byłaś na wizycie z piosenkami, a moja koleżanka napisała mi w smsie, że teściowa jej wisi na cycu całą noc i jej mała jeszcze nie robi kości kosiarki (kosi kosi)
licja mój też zasypia tylko przy piersi i noszony na rękach (nie wystarczy go przytulić, trzeba nosić)
Dziewczyny gratulacje z okazji wejścia w związek małżeński :-)
mommy no trochę stres jest, ale jeszcze dużo czasu do mmr więc nie myślę o tym. Może uda się przesunąć szczepienie do lata, wtedy mniej chorób...
Dominik już skończył 9 miesięcy, nadal bezzębny i nadal nie siedzi a ja tak pragnę, żeby w końcu usiadł!!! On jest przez to swoje opoxnienie ograniczony w eksplorowaniu otoczenia, w rozwoju jest tak, że od stabilnego siedzenia zaczyna się bardziej intensywny rzwój sprawności manualnej, a on abiedny tylko na tym brzuchu i wciąż się rączkami musi podpierać, wiadomo.
Ale od 21.09 pełza do przodu, więc w końcu jest mobilny!
Megami u nas już nie ma pływających kup... zawsze takie o konsystencji pasztetu indi kiedyś tak porównała i mi bardzo to porównanie odpowiada
agulqa ja kocham słownik w telefonie ty nie miałaś telefonu z nerek i byłaś na wizycie z piosenkami, a moja koleżanka napisała mi w smsie, że teściowa jej wisi na cycu całą noc i jej mała jeszcze nie robi kości kosiarki (kosi kosi)
licja mój też zasypia tylko przy piersi i noszony na rękach (nie wystarczy go przytulić, trzeba nosić)
Dziewczyny gratulacje z okazji wejścia w związek małżeński :-)
mommy no trochę stres jest, ale jeszcze dużo czasu do mmr więc nie myślę o tym. Może uda się przesunąć szczepienie do lata, wtedy mniej chorób...
Dominik już skończył 9 miesięcy, nadal bezzębny i nadal nie siedzi a ja tak pragnę, żeby w końcu usiadł!!! On jest przez to swoje opoxnienie ograniczony w eksplorowaniu otoczenia, w rozwoju jest tak, że od stabilnego siedzenia zaczyna się bardziej intensywny rzwój sprawności manualnej, a on abiedny tylko na tym brzuchu i wciąż się rączkami musi podpierać, wiadomo.
Ale od 21.09 pełza do przodu, więc w końcu jest mobilny!
Megami u nas już nie ma pływających kup... zawsze takie o konsystencji pasztetu indi kiedyś tak porównała i mi bardzo to porównanie odpowiada
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Igi zasypia zawsze sam, kładę do łóżeczka i czekam, aż uśnie, jak za bardzo bryka, to wchodzę, kładę, przykrywam i wychodzę
ZIMNY CHÓW
ZIMNY CHÓW
bada m.
Fanka BB :)
Miłego dnia u nas nie ma tak dobrze, że Gniewko sam usypia tylko na rękach i bywa,że ze 20 minut go telepiemy i tylko przy jego kołysance.
Najlepsze,życzenia z okazji ślubu -Licja i agulqa
My nadal 8 zębów i czekamy na trzonowe
My w dzień nadal 3 używamy,a na noc 4 zielonych pampersa, przebieranie to wciąż koszmar
Gniewko coraz mądrzejszy dużo rozumie,nadal mało gada (za to śpiewa cały dzień ) stoi samodzielnie już po kilka minut,ale najszybciej przemieszcza się raczkując jak struś pędzi wiatr
Zdrówka dla chorych
Najlepsze,życzenia z okazji ślubu -Licja i agulqa
My nadal 8 zębów i czekamy na trzonowe
My w dzień nadal 3 używamy,a na noc 4 zielonych pampersa, przebieranie to wciąż koszmar
Gniewko coraz mądrzejszy dużo rozumie,nadal mało gada (za to śpiewa cały dzień ) stoi samodzielnie już po kilka minut,ale najszybciej przemieszcza się raczkując jak struś pędzi wiatr
Zdrówka dla chorych
A wasze dzieci już gadają? Stachu wola tata i na mnie lala / dzięki stary jesteś super) Poza tym pełno różnych gaga, data, gej, hej kosi kosi robi i nogami i rękoma co do stania to stoi jak się zawiesi na czymś (w sensie zamysli) a tak to nie ma czasu stać bo chce biec czego jeszcze nie ogarnia ale za jedną ręke chodzi w sumie biega bo on wszystko szybko szybko łapu capu a ja wykończona
Poza tym wredny gnojek po starym o! Bo mamusia przecież super grzeczna i milutka
Co to mmr? Ja tylko podstawy szczepię i nic Poza Tym stwierdziliśmy z T że będziemy zaliczać się do grona rodziców "nie kochamy naszego dzuecka więc nie szczepimy dodatkowo" taka sytuacja
Poza tym wredny gnojek po starym o! Bo mamusia przecież super grzeczna i milutka
Co to mmr? Ja tylko podstawy szczepię i nic Poza Tym stwierdziliśmy z T że będziemy zaliczać się do grona rodziców "nie kochamy naszego dzuecka więc nie szczepimy dodatkowo" taka sytuacja
reklama
Hahaha Doggi to jesteśmy w tym samym gronie!
Ojj dawno mnie nie było, ale ostatnio nie ogarniam życia.
Nikola poszła do pierwszej klasy więc latam jak poje...a w tą i z powrotem.
Lila jest coraz bardziej mobilna.
Z siedzeniem ma problem, ale dlatego, że ona się ciągle rusza (ADHD po starym) i nie ma na to czasu.
Usiądzie na kilka sekund i już gdzieś leci.
Szkodnik mały, musimy PS3 przed nią zakrywać, bo to jej ulubiona miejscówka i wyciąganie płyt
Zęby mamy 2, jeszcze ledwo widoczne.
W szoku jestem, bo marudziła jakby jej wszystkie na raz miały wyjść
Ojj dawno mnie nie było, ale ostatnio nie ogarniam życia.
Nikola poszła do pierwszej klasy więc latam jak poje...a w tą i z powrotem.
Lila jest coraz bardziej mobilna.
Z siedzeniem ma problem, ale dlatego, że ona się ciągle rusza (ADHD po starym) i nie ma na to czasu.
Usiądzie na kilka sekund i już gdzieś leci.
Szkodnik mały, musimy PS3 przed nią zakrywać, bo to jej ulubiona miejscówka i wyciąganie płyt
Zęby mamy 2, jeszcze ledwo widoczne.
W szoku jestem, bo marudziła jakby jej wszystkie na raz miały wyjść