Natalia9898
Fanka BB :)
Ja bym sprawdzała spadek bety beta może spadać 4-6 tygodni więc testy mogą wychodzić nie wiarygodne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym sprawdzała spadek bety beta może spadać 4-6 tygodni więc testy mogą wychodzić nie wiarygodne
a no to zmienia postać rzeczy najwcześniej test zrób jakiej 12 dni po stosunku powinno wyjść już cosJak robiłam betę 18 majato miałam 649,1,a 1 czerwca miałam poronienie,gin zleciła mi wykonanie bhcg 7 czerwca i wyszło 149,7 czy warto czekać do @ i jeśli się nie pojawi to dopiero zrobić test?
Dobrze zrobię mam nadzieję że już coś tam się zadziałoa no to zmienia postać rzeczy najwcześniej test zrób jakiej 12 dni po stosunku powinno wyjść już cos
Jeżeli 7 czerwca beta była jeszcze pozytywna po poronieniu to tutaj do owulacji była jeszcze daleeeeeka droga. Moim zdaniem nic się tutaj nie zadziało i czekaj na okres. Najlepiej zbadaj betę czy jest już 0.Jak robiłam betę 18 majato miałam 649,1,a 1 czerwca miałam poronienie,gin zleciła mi wykonanie bhcg 7 czerwca i wyszło 149,7 czy warto czekać do @ i jeśli się nie pojawi to dopiero zrobić test?
a no to zmienia postać rzeczy najwcześniej test zrób jakiej 12 dni po stosunku powinno wyjść już cos
Robiłam testy owulacyjne 8,9,10 i wyszły 2 kreski czyli wychodzi na to że owulacji nie było?Czekaj, czekaj jeżeli beta 07.06 wynosiła ponad 100, czyli tydzień od poronienia a wtedy mówisz że uprawialiscie sex, to nie mogło być jeszcze owulacji bo organizm nadal myśli że jestes w ciąży.
Robiłam testy owulacyjne 8,9,10 i wyszły 2 kreski czyli wychodzi na to że owulacji nie było?
Testy owulacyjne u okresie zaburzeń hormonalnych są niewiarygodne. A niestety po poronieniu hormony nie funkcjonują prawidłowo, muszą "dojść do siebie" po ciąży.Robiłam testy owulacyjne 8,9,10 i wyszły 2 kreski czyli wychodzi na to że owulacji nie było?