reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

UWAGA! Kto chętny na wspólne wakacje nad morzem?

Roxannka po prostu wyjęłaś mi to z ust, właśnie miałam zamiar napisać o tym że Jastrzębia Góra ma te zejścia na plaże nie fajne do tego wąskie plaże a tam zawsze tłumy i my też wybieramy karwię-od dziecka tam jeżdżę(jeszcze obok jest Ostrowo ale tam jest daleko do plaży, ale na spacer z dzieckiem żeby krowy pokazać albo koniki to też atrakcja) my w tym roku lecimy co prawda na Rodos, ale mam cichą nadzieję że jednak uda nam się też jeszcze skoczyć do Karwi na parę dni:)My jeździmy tutaj:
Willa Muszelka - noclegi i pokoje do wynajęcia w Karwi nad Morzem Bałtyckim

reklama
nina, to widze że mamy te same gusta :-) Ja do Karwii jeździłam jako nastolatka, a pozniej do Władyslawowa bo wiecej sie działo ;-)
Za to na Rodos byłam w podróży poślubnej dwa lata temu i było rewelacyjnie, wiec zazdraszczam :tak:

elusia, osobiście odradzałabym Jastrzębią Góre, szczególnie z małym dzieckiem. Na plaże są dwa zejścia jedne z milionem schodów drugie piaszczyste, zejść to pół biedy ale potem wejść ... można sie troche namęczyć, z dzieckiem, wózkiem i jakimiś tobołkami ;)
A do Karwii mam sentyment, mała ale bardzo przyjemna mieścina :)

właśnie wczoraj zarezerwowaliśmy KARWIE,
http://www.skrzypkowscy.pl/
blisko morze i mam nadzieję,że pogoda dopisze,jedziemy przed sezonem bo niestety lipiec i sierpień w większości już są pozajmowane,więc pozostał nam czerwiec,a w czerwcu też zdarzają się już upały,głównie zależy mi ,żeby Natka powdychała innego powietrza niż u nas na Śląsku:)a myślałam wcześniej o Jastrzębiej Górze,zatem dobrze,że mnie poinformowałaś o warunkach, jakie tam panują:-)

Ostatnia edycja:
Ja nastawiłam się na Łebę.Wiem że tam przez 24h jest co robić choć to nie kazdemu podoba się... Plaża czysta,jedzenie na każdą kiesźeń ,noclegi zresztą teź .Juz w sezanie można zapłacić 30zl od osoby.Atrakcji naprawdę wiele

reklama
Do góry