Dziewczyny, czy uprawiacie dalej sport? Ja przed zajściem w ciążę chodziłam na siłownię plus jakieś ćwiczenia fitness w domu. Jak się dowiedziałam o ciąży to odpuściłam, ale kupiłam sobie płytę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży, ale chyba poczekam z ćwiczeniami do drugiego trymestru i jeszcze na basen chcę się zapisać, gin pozwolił, powiedział tylko że nie mam robić długości tylko pomalutku sobie pływać
no i jeszcze jak dbacie o swoje ciało w ciąży?
ja póki co rano używam zwykłego balsamu do ciała, a wieczorem oliwki dla dzieci. Mam próbki kosmetyków Palmer's, które dostałam na warsztatach i je można używać już od 1 dnia ciąży jak przetestuję i mi się spodobają to może kupię
bardzo zależy mi na dobrych kosmetykach, po których jest małe prawdopodobieństwo rozstępów... może któraś z was, która ma ciążę za sobą może jakieś polecić?
no i jeszcze jak dbacie o swoje ciało w ciąży?
ja póki co rano używam zwykłego balsamu do ciała, a wieczorem oliwki dla dzieci. Mam próbki kosmetyków Palmer's, które dostałam na warsztatach i je można używać już od 1 dnia ciąży jak przetestuję i mi się spodobają to może kupię
bardzo zależy mi na dobrych kosmetykach, po których jest małe prawdopodobieństwo rozstępów... może któraś z was, która ma ciążę za sobą może jakieś polecić?