Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 131

Temat: Termometr

Majowa mama 2006; Mamy lutowe'08

Domyślnie Odp: przytulanki z głosem serca mamy

ja jakoś sceptycznie jestem do tego nastawiona. nawet moje serce nie uspokaja mojego dziecka a co dopiero sztucznie wygenerowany odgłos. Dziecko z łona matki pamięta bicie jej serca a to przecież nie jest to samo.

Początkująca(y)

Domyślnie Odradzam sklep Kiddie na Skoroszach

Uważajcie na sklep Kiddie na Skoroszach w Warszawie.
    Są duże problemy z dochodzeniem reklamacji!!!!!!!!!!!!!!!

Odradzam

Początkująca(y)

Exclamation bolder 4 inplast czy to dobre wozki?

witam prosze o pomoc w wyborze wozka glownie chodzi mi o bolder 4 inplast.

Fan(ka) Avatar nikita33

Domyślnie Podstawka podwyższająca do samochodu

Moje dziecko właśnie wyrosło ze swojego fotelika samochodowego i nagle mnie olśniło, że istnieją podstawki podwyższające dla starszych dzieci - moje ma 20kg i 110 cm wzrostu, może się ktoś orientuje, czy takie dziecko kwalifikuje się już do takiej podstawki, a jeśli tak, to jakie polecacie i na co radzicie zwrócić uwagę przy zakupie?
    pozdrawiam
    nikita

Ida
    Ida jest nieaktywny
    Mama dwóch dam

Domyślnie Termometr

Chciałabym kupić termometr elektroniczny do ucha. Polecacie jakiś?

Początkująca(y)

Domyślnie Klub Maluszka na Targówku

Klub Maluszka Różowa Chmurka na Targówku ogłasza nabór dzieci na nowy rok szkolny 2008/2009. Przyjmujemy zapisy do grupy maluszków( od 12 miesiąca) i grupy starszaków (od 20 miesiąca). Oferujemy fachową opiekę, bogaty program edukacyjno-wychowawczy, smaczne wyżywienie oraz dużo zabawy.
    Dla rodziców którzy zgłoszą się do nas do końca sierpnia - pierwszy miesiąc zupełnie za darmo!! Zapraszamy.
    Klub Maluszka // 513185838

czerwcówka'07 Avatar Gingeros

Red face chicco ct 0.5 evolution czy titanium baby buggy ?

poszukuję parasolki dla mojego Antonka cena ok. 200, waga do 8 kg, składana jak parasolka, nieawaryjna na krótsze i dłuższe spacery po chodnikach i "terenie"

Moje typu na dziś:
    - chicco ct 0.5 evolution (kolor hawai)

- titanum baby buggy (kolor czerwony)

nie bawiłam się , ani nie oglądałam tych wózków na żywca widziałam jedynie tego titanium, ale z daleka i nawet nawet niby ma wzięcie, ale boje się, że będzie tak jak z coneco znaczy się czytałam, że te titanium przychodzą niby jako no name i dopiero firma nadaje logo chińskie pierdoły no i niby są one holenderskie, a w Holadnii nie znają tej firmy ale ma za to barierkę i podnóżek długi i koleżanka mi go polecała określiła go jako super wypaśna parasolka

z kolei chicco ... czytałam, że chicco są bardzo awaryjne i akurat nie polecają tych wózków, w szczególności tego modelu i nie ma barierki, i nie podoba mi się podnóżek

i teraz to już sama nie wiem

Początkująca(y)

Domyślnie coś dla nowoczesnej mamusi

Cześć
    To troszkę dla tych starszych maluszków ale może którąś z mam zainteresuje.. znalazłam stronkę z książkami dla dzieci w formacie audio.. swojemu maluszkowi kupiłam chyba już z 10 baśni i jestem naprawdę zadowolona.. fajnie można spędzić wieczór, no i mi już gardło siadało
    Pozdrawiam wszystkie mamusie

Początkująca(y)

Domyślnie Chłopiec czy dziewczynka... planowanie płci

Witam

Mam na imię Monika jestem matką 10 miesięcznego Antosia i niedługo będę po raz drugi mamą. Asia przyjdzie na świat za 3 miesiące. Siedzę w domu z dzieckiem i dlatego nie mam czasu na zakupy dlatego też kupuje w sieci. Zapraszam w wszystkie mamy do takich zakupów. Często korzystam z Ebooki, audiobooki :: ZŁOTE MYSLI :: Bliżej Sukcesu..

Dlatego dla obecnych i przyszłych mam polecam tę książkę Karol Wójcik Chłopiec czy dziewczynka...

http://zlotemysli.pl/marketingonline...ain&idEbook=25

Dla zainteresowanych wyslę darmową próbkę , proszę pisać glthome@o2.pl

Patrysiowa mama Avatar mija79

Domyślnie stempelki zmywalne

Moja córcia dostała na urodziny stempelki zmywalne.Z rąk owszem schodzą,jadnak z narzuty i ubrania już nie.Niepolecam dla małych dzieci.Może 4-5 letni które bed wiedziały do czego to służy,ale 2 latce NIE.

Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania