reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud nie narzekaj, ja jak Maks śpi dwie godziny to się cieszę ;-) a z mieszkaniem o cię nie pocieszę, bo jednak z doświadczenia wiem, że większe mieszkanie łatwiej się sprząta (oczywiście bez przesady ;-)) jak miałam 20m2 to wszystko upychałam gdzie się da, a teraz mam 70m2 i przynajmniej wszystko ma swoje miejsce :-)

Izka strasznie mi przykro, że nie polecieliście, ale wierzę, że uda wam się dolecieć na środę :tak:

Jak jac się cieszę, że robię z mamą wigilię na spółkę :-) przynajmniej nie wszystko na mojej głowie :-D podzieliłyśmy obowiązki i jest super :-D

reklama
Dzagud znam ten bol! Ja za robienie pierogow juz sie dwa tygodnie zabieram ale zabrac nie moge bo co mam zrobic z mala?! Przeciez ona nie ustoi tyle czasu bo ja musze zrobic duzo pierogow. A pierogi to troche papranina wiec juz to widze ze bede co 5 min myc rece by ja podniesc czy cos takiego:-(

No dobra laseczki, ja jutro poprosze o kciuki, to moze w koncu uda mi sie dotrzec do tej PL. Dzisiejszy lot do Frankfurtu sie odbyl wiec jest nadzieja. Co prawda opozniony o 2,5 godziny ale byl!!! Wiec zapewne jednak nie dotrzemy na 24.12 bo nie zdazymy na lot do Warszawy ale juz mam to wszystko w nosie, byle sie wydostac z tych zasp i znalezc sie w cieplych krajach (czyt. Polsce) :-) Zycze wszystkim (nie wiem kiedy dolece wiec juz teraz):
Wesolych Swiat, rodzinnej i milej atmosfery, pieknych prezentow, radosci :tak::tak::tak: i supermega odjazdowej zabawy dla maluszkow
Pa, trzymajcie kciuki plisssssssssssssss.

Izka, kciuki zaciśnięte. Obyście jednak dotarli na Wigilijną Wieczerzę i spędzili ją w gronie najbliższych. Z całego serducha Wam tego życzę.:tak: Buziaki.

Ja tak na chwilke...
Dziewczynki życzę wesołych rodzinnych Świąt, pociech z pociech i z gadów małżonków tudzież konkubentów i żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia.
Papa

I ja wpadam chybcikiem, bo mimo że święta spędzamy w Piotrkowie to muszę dzisiaj dom ogarnąć po wczorejszych montowaniach żaluzji, mebli, półek i innych odwiertach, spakować nas i zrobić rybkę po grecku którą obiecałam teściowej. Małż nie mógł wziąć urlopu na jutro, a kończy o 14 więc zanim się wydostaniemy z Warszawy to pewnie i prosto na kolację wigilijną dotrzemy.. obyśmy zdążyli:baffled:

Emmila Krzysio zuch pomocnik mamusi:-D

Esia ja już Czarka ćwiczę i pięknie mówi brat, ale Tymek za nic nie chce powtórzyć, no ale mamy jeszcze trochę czasu..;-)Życzę by metody wychowawcze szybko poskutkowały i Małgosia zamieniła się z trolla w aniołka.:-)

Dzagud nie szalej, tylko odpoczywaj i kuruj nóżkę. NIech mąż ci zrobi prezent i zajmie się przedświątecznymi zakupami, porządkami i pasztetem.;-)

Izka
kciuki odpalone - wierzę że dotrzecie do Polski już bez większych opóźnień i stresów i spędzicie radosne chwile z najbliższymi :tak::-)

Dziewczyny wszystkim Wam chciałam życzyć byście spędziły święta tak jak najbardziej lubicie - jak kto lubi świętować, jeść pyszności to smacznego i obfitości na stole życzę, pogodnej atmosfery w rodzinie, zdrowia i udanych prezentów, a jak ktoś nie przepada za całym tym świątecznym zgiełkiem to życzę spokoju..:-)

Buziaki Ania i chłopcy :*

Widzę dziewczyny, że przygotowania do świąt pełną parą. Pustki aż echo odbija.
Wcale się nie dziwię ja też na chwilkę. Następnym razem pewnie dopiero po świętach zajrzę. ;-);-)
Izka trzymam kciuki za dotarcie do PL.

Pogodnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych wśród najbliższych, samych cudownych chwil oraz wspaniałych prezentów.
Ania

Moje Kochane.
Życzymy Wam, aby te Święta, przyniosły wiele radości i wzruszeń. Aby spełniły się Wasze marzenia, dzieciaczki rosły zdrowo, i żebyście nigdy nie musiały się martwić o finanse;-):tak:
Niech jutrzejszy wieczór będzie okazją do przemyśleń i radosnym czasem spędzonym z najbliższymi.

Ze szczerego serca życzą- Agnieszka, Sławek i Wojtuś.​

reklama
Kochaniutkie niech te święta będą radosne i pełne miłości -życzę Wam zdrówka ,mnóstwa prezentów ,śniegu i wszystkiego co sobie wymarzyłyście.Gośka z rodzinką

Do góry