reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

reklama
To czas na moje wspomnienia, jak pomysle ze w tamtym roku o tej porze to zostały mi dwa dni do terminu porodu a pozniej to oczekiwanie z dnia na dzien, w koncu szpital, indukcja porodu sam poród i wogóle to aż sie łezka w oku kreci:tak:i znowu by sie chcialo to wszystko przeżyc, szybko mija czas za szybko:-:)-(

Cynamonka wy 3 w sobote a wniedziele 4 my:-):-):-)
11 dni ,Boże a rok temu czekałam i chciałam już iść rodzić:-):-)
Termin miałam na 7, ale mały był na tyle duży,że z USG na 26 pazdziernika:-DWszyscy mi mówili,że urodzi się dwa tygodnie wcześniej a on tylko 4 dni w dzień kiedy jego kuzynka kończyła dwa latka:-):-)Brakuje mi tego kopania w brzuch ale jak wlezie na mnie o 5 rano, jak dzisiaj i przytuli tak mocno, mocno to dziękuje Bogu za każdą sekunde z nim:-):-D

A to my z dokładnie jak dziś 24 10.06

Załączniki

• 2tyg.JPG
    2tyg.JPG
    37 KB · Wyświetleń: 83
  • 37-38.JPG
    37-38.JPG
    114,9 KB · Wyświetleń: 77
Cynamonka ależ Ty laseczka byłaś w ciąży:-):tak: Jakby Ci tylko brzuch przypięli;-)Ja też miałam termin na 7 Bodzinko ale grudnia:-) Ale Zosia już usiedzieć nie mogła - chciała być listopadowym bobasem:-D

reklama
Do góry