Witam . Pisze z pewnym problemem . Mój okres spóźniał się 14 dni a więc zrobiłam 2 testy w dwa osobne dni i wyszły pozytywne ( zapisałam się do ginekologa lecz termin na połowę lutego ) , mam powiększone piersi , które bolą i jakiś wstręt do niektórych produktów spożywczych. Do rzeczy , dziś po południu zaczęło się plamienie na początku delikatne , na bieliźnie mało co było , później plamienie się zwiększyło tak jakbym dostała miesiączkę tylko może nie taka jak zawsze bardziej skąpa, był lekki ból podbrzusza , plamienie dalej jest , czy są obawy żeby coś złego się działo ? Jutro będę próbować na szpital do poradni dostac , ale trochę się boje . Proszę o podpowiedź.
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
W tak wczesnej ciazy wiekszasc doradzi ci sor . Tam sprawdza pewnie bete I ewentualnie podadza leki . Albo ewentualnie mozesz poczekac do jutra I sama zbadac bete I progesteron I zobaczysz czy krwawienia sie bardziej rozwina . Ale ja osobiscie bym jechala teraz . Bo jak ci sie spoznia 14 dni to bylby 6 tydzien ciazyWitam . Pisze z pewnym problemem . Mój okres spóźniał się 14 dni a więc zrobiłam 2 testy w dwa osobne dni i wyszły pozytywne ( zapisałam się do ginekologa lecz termin na połowę lutego ) , mam powiększone piersi , które bolą i jakiś wstręt do niektórych produktów spożywczych. Do rzeczy , dziś po południu zaczęło się plamienie na początku delikatne , na bieliźnie mało co było , później plamienie się zwiększyło tak jakbym dostała miesiączkę tylko może nie taka jak zawsze bardziej skąpa, był lekki ból podbrzusza , plamienie dalej jest , czy są obawy żeby coś złego się działo ? Jutro będę próbować na szpital do poradni dostac , ale trochę się boje . Proszę o podpowiedź.
Lady Loka
Jedź na ginekologiczną Izbę Przyjęć. Szkoda, że bety nie zrobiłaś, ale na USG już powinni coś zobaczyć.Witam . Pisze z pewnym problemem . Mój okres spóźniał się 14 dni a więc zrobiłam 2 testy w dwa osobne dni i wyszły pozytywne ( zapisałam się do ginekologa lecz termin na połowę lutego ) , mam powiększone piersi , które bolą i jakiś wstręt do niektórych produktów spożywczych. Do rzeczy , dziś po południu zaczęło się plamienie na początku delikatne , na bieliźnie mało co było , później plamienie się zwiększyło tak jakbym dostała miesiączkę tylko może nie taka jak zawsze bardziej skąpa, był lekki ból podbrzusza , plamienie dalej jest , czy są obawy żeby coś złego się działo ? Jutro będę próbować na szpital do poradni dostac , ale trochę się boje . Proszę o podpowiedź.
Dziękuję za odpowiedźJedź na ginekologiczną Izbę Przyjęć. Szkoda, że bety nie zrobiłaś, ale na USG już powinni coś zobaczyć.
Bardzo dziękuję za odpowiedźJedź na ginekologiczną Izbę Przyjęć. Szkoda, że bety nie zrobiłaś, ale na USG już powinni coś zobaczyć.
Mama23?????
Daj znac ,jak cos sie dowiesz
Bardzo dziękuję za odpowiedźW tak wczesnej ciazy wiekszasc doradzi ci sor . Tam sprawdza pewnie bete I ewentualnie podadza leki . Albo ewentualnie mozesz poczekac do jutra I sama zbadac bete I progesteron I zobaczysz czy krwawienia sie bardziej rozwina . Ale ja osobiscie bym jechala teraz . Bo jak ci sie spoznia 14 dni to bylby 6 tydzien ciazy
Oczywiście, trochę jestem przerażona że coś się może stać , a dostać się szybko do ginekologa to tragedia , dlatego sor będzie chyba dobrym pomysłemDaj znac ,jak cos sie dowiesz
Mama23?????
No do ginekologa nie raz terminy zabojcze . Ale jak masz tylko mozliwosc to lepiej sprawdzic na sorze . Kobiete w ciazy o tej godzinie powinni wmiare szybko przyjac mam nadzieje ze beda dobre wiesci trxymam kciukiOczywiście, trochę jestem przerażona że coś się może stać , a dostać się szybko do ginekologa to tragedia , dlatego sor będzie chyba dobrym pomysłem
reklama
NiebieskookaEM
Podziel się: