reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
to ja wstawię torcik z naszej impreski... niestety kupny
Zobacz załącznik 390398
Zobacz załącznik 390398
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Joasia M
Fanka BB :)
Cz któraś z Was sama dekorowała tort lukrem plastycznym, bo u nas z myszką miki nic nie wyjdzie bo bajońska suma za taki tort a i tak Olek nie będzie za wiele z tego pamiętał. Teściowa upiecze tort a ja chciałam zrobić tort krowę lukrem, czy smarowałyście tort masą maślaną?
my będzieny mieć taki torcik z napisem roczek wiktorka https://www.tortydladzieci.pl/popup...vis=0&osCsid=fa6d3f277beec0b129a4dca1650b9b7f
podziwiam piękne torty własnego wykonania ja to antytalent jestem co do tortów ciasto upiekę ale torta nie zrobię
podziwiam piękne torty własnego wykonania ja to antytalent jestem co do tortów ciasto upiekę ale torta nie zrobię
kerna
http://www.lauraziobro.pl
U nas jak widać była masa plastyczna. Maślana z tego co wiem ewentualnie moze być, ale jeśli masła jest niewielki dodatek. W każdym razie jest to dosć ryzykowne.
Joasia: wyżej wklejałam zdjęcie tortu który robiłam na urodziny moje i męża, jest z masy plastycznej, ale pod spodem smarowałąm go masą maślaną żeby sie dobrze trzymało
słyszałam, ze niektórzy tą masą cały tort przekładają ale ona jest okropnie słodka ;O
słyszałam, ze niektórzy tą masą cały tort przekładają ale ona jest okropnie słodka ;O
Kinia1
Wrześniowa mama '10
To był kupny tort? Świetny!!!!
a to i My swój torcik pokażemy .
wrześnióweczki zdolne jak nic a dzieciaki cud ,miód,malina
Zobacz załącznik 390572Zobacz załącznik 390573Zobacz załącznik 390569
Sama robiłaś tort? Apetycznie wygląda. Mogłabyś napisać z czym był?
Ja ciągle zastanawiam się jki tort mam zrobić dla Nadki. Roczek wyprawiamy w przyszłą niedzielę, więc czasu dużo nie mam do namysłu...
reklama
MAmusie u nas też roczek za nami i przedstawiam tort Laury mojej roboty:-)
Kerna
ty chyba w cukiernictwie robisz to ja takie cos ..w ksztalcie domku zamowilam u cukiernika i musze wywalic tyle kasy..
ale ja ogolnie zielona jestem i oprocz prostych ciast nic mi nie wychodzi ale tak to jest kiedy w domu gotowaniem zajmuje sie maz!
dziewczyny jestem pod mega wrazeniem waszych tortow jestescie WIELKIE
Podziel się: