mandrzejczuk
Fanka BB :)
a ja mialam wczoraj plamienie ale w 34dniu cyklu i to podczas stosunku, a dokladniej juz po zakonczeniu. strasznie sie boje, tym bardziej, ze moje ostatnie cykle byly 26 dniowe a dzisiaj 35dc i okresu nadal nie mam, robilam juz 2 testy ale wyszly negatywnie. Poza tym na okres mi sie nie zapowiada nic mnie nie boli i nie mam objawow na zblizajaca sie @. Nie wiem co to moglo byc myslalam, ze to @ ale nie..polecialo mi troche jasnej i rzadkiej krwi nie takiej "okresowej" i dalej juz nic, nie ma nic na wkladkach czy na papierze po siusianiu. Bardzo sie boje, bo jesli to wczesna ciaza (gora 3 tydz) i testy jej jeszcze nie wykryly, a te krwawienie to poronienie? Nie wiem co mam o tym myslec, przeplakalam cala noc ze strachu...Co wy o tym wszystkim myslicie? Jak @ dalej nie ma to mam jeszcze nadzieje, ze to moze moj dzidzis sie powolutku zagniezdza i nie chce sie jeszcze ujawnic ale ta krew mnie przeraza, bo jesli to cos zlego....bede bardzo wdzieczna, jesli ktos mi podpowie co moglo byc tego przyczyna i z giry bardzo dziekuje