reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Dotka, a skąd jesteś? wiesz, że właśnie planuję iść w kierunki sesji ciążowych tylko modelek brak, tzn muszę poczekać bo jedna znajoma jest chętna ale dopiero jej brzuszek rośnie
Kamea lustrzanka fajna sprawa ale tak naprawdę najważniejszy jest obiektyw, ja właśnie planowałam kupić sobie kolejny obiektyw, do portretów ale mój fundusz "obiektywowy" poszedł na prezent urodzinowy dla męża (skok ze spadochronem). No więc muszę zbierać od nowa
Kamea lustrzanka fajna sprawa ale tak naprawdę najważniejszy jest obiektyw, ja właśnie planowałam kupić sobie kolejny obiektyw, do portretów ale mój fundusz "obiektywowy" poszedł na prezent urodzinowy dla męża (skok ze spadochronem). No więc muszę zbierać od nowa
Koralikowa
Fanka BB :)
dotka85
Koralikowa super golf i czapa
Karola spr priv
ja od sasiadki w prezencie dostalam ostatnio takie 2 ksiazki:
Szydełkowe cuda - Tess Dawson - Książki | Księgarnia internetowa Weltbild.pl
126 motywów szydełkowych - Melody Griffiths - Książki | Księgarnia internetowa Weltbild.pl
Karola spr priv
ja od sasiadki w prezencie dostalam ostatnio takie 2 ksiazki:
Szydełkowe cuda - Tess Dawson - Książki | Księgarnia internetowa Weltbild.pl
126 motywów szydełkowych - Melody Griffiths - Książki | Księgarnia internetowa Weltbild.pl
Załączniki
Kamea
witajcie
Ubawiłam się z tym golfem
Koralikowa mnie też mój otulacz idzie ... dosyc mozolnie. Tak samo jest szeroki i ma być długi. No i chyba będę musiała dokupić motek włóczki. w między czasie zaczęłam ta czape dla Kuby i szalik. Tak to jest jak sie pozaczyna i nie można tego obrobić
Karola ten obiektyw to ja muszę najpierw mieć gdzie zamontować. Narazie mam tylko zwykłą kompaktówkę, więć poszaleć nie mogę, ale moze kiedyś
Dotka ja też sobie kupiłam "Szydełkowe cuda" ale troche się nią rozczarowałam. Myślałam, że znajdę w niej wiecej przydatnych informacji, ale coś z ciekawszych rzeczy z niej porobię. Zaczęłam robić ten szal taki boa, tylko włóczki ma zabrakło, bo chce żeby był szerszy. Teraz sobie zamawiłam z weltbild dwie inne książki, tylko tytułów nie pamiętam. Zobaczymy czy znajdzie się w niej coś ciekawego. O ile kolezanka w ogóle wyśle to zamówienie...!
Ubawiłam się z tym golfem
Koralikowa mnie też mój otulacz idzie ... dosyc mozolnie. Tak samo jest szeroki i ma być długi. No i chyba będę musiała dokupić motek włóczki. w między czasie zaczęłam ta czape dla Kuby i szalik. Tak to jest jak sie pozaczyna i nie można tego obrobić
Karola ten obiektyw to ja muszę najpierw mieć gdzie zamontować. Narazie mam tylko zwykłą kompaktówkę, więć poszaleć nie mogę, ale moze kiedyś
Dotka ja też sobie kupiłam "Szydełkowe cuda" ale troche się nią rozczarowałam. Myślałam, że znajdę w niej wiecej przydatnych informacji, ale coś z ciekawszych rzeczy z niej porobię. Zaczęłam robić ten szal taki boa, tylko włóczki ma zabrakło, bo chce żeby był szerszy. Teraz sobie zamawiłam z weltbild dwie inne książki, tylko tytułów nie pamiętam. Zobaczymy czy znajdzie się w niej coś ciekawego. O ile kolezanka w ogóle wyśle to zamówienie...!
karola1986-21
Kamea, nic straconego, kompaktem też można bardzo fajne zdjęcia zrobić, grunt to pomysł można gdzieś zobaczyć Twoje zdjęcia?
Koralikowa
kamea ja tez robilam 3 rzeczy naraz po troszku kazdej,hee,,az dotarłam do konca..teraz tylko mecze te gwiazdko-sniezynki
docia wow,,ale ksiazki...super...fajny taki prezent,,no to dziergaj kochana i sie chwal..
docia wow,,ale ksiazki...super...fajny taki prezent,,no to dziergaj kochana i sie chwal..
Witajcie kobietki, jestem tu nowa - właśńie Was znalazłam i widzę że to idealne miejsce dla mnie - też mam swoje hobby - decoupage ) mam nadzieję ze mnie przyjmiecie )
KArola 1986 - świetne zdjęcia, szkoda że z Łodzi jesteś.... fajne ujęcia wyłapujesz )
Powoli wczytuje się w to co która z Was produkuje ) ale chyba mi to trochę zajmie )
Widzę że moje hobby podziela kilka z Was
a ja produkuję np:
KArola 1986 - świetne zdjęcia, szkoda że z Łodzi jesteś.... fajne ujęcia wyłapujesz )
Powoli wczytuje się w to co która z Was produkuje ) ale chyba mi to trochę zajmie )
Widzę że moje hobby podziela kilka z Was
a ja produkuję np:
Załączniki
Ostatnia edycja:
karola1986-21
Gryzoń cieszę się, że Ci się podoba. Nie jestem z samej Łodzi lecz z woj. łódzkiego mieszkam w okolicach Sieradza, a dlaczego szkoda, że mieszkam tu gdzie mieszkam?
reklama
Koralikowa
Podziel się: