reklama
Kamea
Fanka BB :)
Koralikowa tez gazetki są super. Mam jedna taką zeszłoroczną. A gdzie je kupiłaś? Na all?
Kasiuleczka czapka jest bombowa!!! Taka puchata! Prawdziwa sówka! Kupiłam już włóczkę na tą chuste, którą ostatnio robiłaś. Muszę tylko znaleźć czas, żeby ją wydziergać. Najpierw musze pokończyć to co pozaczynałam
Kasiuleczka czapka jest bombowa!!! Taka puchata! Prawdziwa sówka! Kupiłam już włóczkę na tą chuste, którą ostatnio robiłaś. Muszę tylko znaleźć czas, żeby ją wydziergać. Najpierw musze pokończyć to co pozaczynałam
Koralikowa
kasiuleczka sowki wow...
kamea kupilam w hobbycentrum
kamea kupilam w hobbycentrum
Babki ponieważ posiadam od jakiegoś czasu pół barana w zamrażalniku, toteż szukałam przepisu na ugotowanie lub upieczenie owego zwierzęcia i przez przypadek znalazłam blog o żarciu, z którego boki można zrywać. Żeby było śmieszniej pisze go facet, chyba jakiś górol spod samiuśkich Tater
PolecamGotowanie na gazie I tak zamiast reklamować swojego bloga, reklamuję cudzego ale o swoim dodam, że jutro ciąg dalszy nastąpi Już jestem w połowie pisania.
Koralikowa
arlecik
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny.
Nie było mnie tutaj bardzo długo ale to tylko dlatego, że biegamy po lekarzach z moją Olivią.
Mi też zdrowie nie dopisywało bo bolał mie kregosłup.
Żeby nie było że nic nie robiłam przez ten czas to wstawiam fotki kilku moich ostatnich dziergadełek.
Nie wiem kiedy tutaj zaś wpadnę bo 3 grudnia będziemy w szpitalu na operacji ale postaram się chociaż na chwilkę tutaj zaglądnąć.
Nie było mnie tutaj bardzo długo ale to tylko dlatego, że biegamy po lekarzach z moją Olivią.
Mi też zdrowie nie dopisywało bo bolał mie kregosłup.
Żeby nie było że nic nie robiłam przez ten czas to wstawiam fotki kilku moich ostatnich dziergadełek.
Nie wiem kiedy tutaj zaś wpadnę bo 3 grudnia będziemy w szpitalu na operacji ale postaram się chociaż na chwilkę tutaj zaglądnąć.
Załączniki
-
2012-10-27 10.33.34.jpg24,8 KB · Wyświetleń: 31
-
IMG_0283.jpg16 KB · Wyświetleń: 38
-
2012-10-21 15.36.45.jpg43,9 KB · Wyświetleń: 38
-
2012-11-20 15.14.26.jpg66,4 KB · Wyświetleń: 38
-
223716_161167614028220_1987670732_n.jpg22,4 KB · Wyświetleń: 36
-
259978_167892273355754_1656146100_n.jpg19 KB · Wyświetleń: 38
-
318941_165117850299863_469669557_n.jpg26,9 KB · Wyświetleń: 34
-
406861_167491296729185_2083910307_n.jpg21,5 KB · Wyświetleń: 39
Koralikowa
arlecik super..te czapy z długim ogonem to na szydełku??
i aniołek,no bajer..wszystko sliczne..
A czemu do szpitala?? Zycze a by bylo ok i zdrowka
i aniołek,no bajer..wszystko sliczne..
A czemu do szpitala?? Zycze a by bylo ok i zdrowka
arlecik
Zaangażowana w BB
Koralikowa te czapy krasnalowe to na drutach robione.
Do szpitala jedziemy na operacje. Moja mała się urodziła z wadą nerki i przez pięć lat miała przetoke i teraz nadszedl ten długo oczekiwany moment zamknięcia jej. Tyle że okazało sie że przetoka nie pomogła w zregenerowniu się nerki i że nerka teraz jest mała jak u noworodka i trzeba ja usunąć. Cieszymy się nawet i z tego bo taka przetoka (stomia) jest bardzo uciążliwa dla małej jak i dla nas. Cały czas nosi pas z pampersem na brzuchu żeby mocz wyciekający przez stomię gdzieś mógł się wchłaniać. Są do tego specjalne woreczki które się przykleja ale moją Olivię one uczulają.
Do szpitala jedziemy na operacje. Moja mała się urodziła z wadą nerki i przez pięć lat miała przetoke i teraz nadszedl ten długo oczekiwany moment zamknięcia jej. Tyle że okazało sie że przetoka nie pomogła w zregenerowniu się nerki i że nerka teraz jest mała jak u noworodka i trzeba ja usunąć. Cieszymy się nawet i z tego bo taka przetoka (stomia) jest bardzo uciążliwa dla małej jak i dla nas. Cały czas nosi pas z pampersem na brzuchu żeby mocz wyciekający przez stomię gdzieś mógł się wchłaniać. Są do tego specjalne woreczki które się przykleja ale moją Olivię one uczulają.
reklama
Koralikowa
arlecik powodzenia....zycze udanej operacji &&&&&&
Podziel się: