reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcie usg torbiel? Ciemny punkt

mial ktoś coś podobnego? Mi to wygląda bardziej na jakiś pęcherzyk
IMG_20221228_174004.jpg

Załączniki

• IMG_20221228_172158.jpg
    IMG_20221228_172158.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 38
reklama
Lekarz że torbiel w jajniku ale może któraś miała podobnie. pierwszy raz na USG u siebie widzę takie coś.. Nw co myśleć. Niby sam zniknie ale jednak kontrolować i przyjść więc ta gadka to takie masło maślane nie jestem w stu procentach pewna tej diagnozy.

Lekarz że torbiel w jajniku ale może któraś miała podobnie. pierwszy raz na USG u siebie widzę takie coś.. Nw co myśleć. Niby sam zniknie ale jednak kontrolować i przyjść więc ta gadka to takie masło maślane nie jestem w stu procentach pewna tej diagnozy.
No to albo ufasz diagnozie, albo skonsultuj z innym lekarzem. Nie ma innej drogi.
A to, że zniknie, ale trzeba kontrolować to nie jest masło maślane tylko normalka.

Do góry