Strona 3 z 279 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 2785
Drzewko podziękowań1219Podziękowań

Temat: Młode Żonki :D

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Młode Żonki :D

no to i ja się przyłączę:)
    jesteśmy 2 lata po ślubie mamy 4miesięczną córeczkę i niestety między nami jest "letnio"....męża nie ma w domu a ja z dzieckiem sama czuję się zaniedbana i nieatrakcyjna:(

Po prostu szczęśliwa!

I ja chętnie dołączę :)
    Po ślubie jesteśmy trochę ponad rok, a ogólnie razem ponad 6 lat.
    Czy się dotarliśmy? Chyba jeszcze nie :)
    Zawsze byliśmy "nierozłączni", świetnie się dogadywaliśmy (ale też kłóciliśmy, takie charakterki), niestety teraz, od kiedy Tosia jest z nami, nasze stosunki znacznie się ochłodziły...
    Mieszkamy niestety z moimi rodzicami, co czasem jest potwornie uciążliwe (wiadomo, moja mama wszystko wie najlepiej, a ja w ogóle jestem gówniarą, która nie ma pojęcia, jak wychować swoje dziecko).
    Mąż pracuje, na szczęście nie tyle, żeby czasu dla Młodej nie mieć.
    Jeszcze ze 2-3 miesiące temu mieliśmy straszny okres - mąż kiedy tylko mógł, wyrywał się z domu, bo go trochę przerosła sytuacja. Później ja miałam do niego pretensje i praktycznie kłóciliśmy się bez przerwy.
    Teraz czas wolny spędzamy razem, ale to nie to samo, co przed Dzidziusiem.
    Nie żałuję decyzji o dziecku (ciąża jak najbardziej planowana) ani też nie wyobrażam sobie mojego życia bez Córeczki, ale czasem mi tęskno do swobodnych czasów, kiedy się ganiało i robiło, co chce...
    Ostatnio edytowane przez Nulini : 5-08-2011 - 17:57

happy Mummy ;) Avatar madlen79

witam !!
    rano watek zalozony,a tu juz tyle naklikane,postaram sie wszystko nadrobic,mam nadzieje,ze mozna do was dolaczyc,?

Potrójna młoda mama ;)

Wera-ZG czemu tak sie czujesz? :( Moze zrób cos dla siebie? Zostaw dzidzie z kims, wyjdz na kawe, na spacer sama badz z prtnerem?
    madlen79 no ba - dołączaj, w grupie raźniej zawsze;)

Szczęśliwa Żonka swojego Męża :D - Już 6 lat! -13.05.2006r.
    Razem idziemy przez życie od 1.08.2004r. :*

Szczęśliwa mamusia:)
    Wpisów do bloga
    1

witajcie to i ja sie przyłacze:)
    po slubie jestesmy prawie 3 lata (wrzesień) i mamy 15 mc córeczke.:):)

Fan(ka) Avatar amandae

Jaki fajny wątek a ja ciągle przed ślubem.. eh..

Maminka
    Wpisów do bloga
    1

Cytat Napisał Wera-ZG Zobacz post
    no to i ja się przyłączę:)
    jesteśmy 2 lata po ślubie mamy 4miesięczną córeczkę i niestety między nami jest "letnio"....męża nie ma w domu a ja z dzieckiem sama czuję się zaniedbana i nieatrakcyjna:(
    ooo prosze:D
    mamusia i zonka z moich okolic:D witaj serdecznie:D

u nas wyglada to tak ze 3 lata zwiazku mamy a 4 dni temu siwetowalismy 2 rocznice slubu:P

Zwierzoholik;)

Też przysiądę ;)

Mam 25 lat, jesteśmy razem 7 lat, za miesiąc 2 lata po ślubie ;) Aha a od 6 lat mieszkamy razem ( to tu, to tam ale od dziewiętnastego roku życia razem).
    Dzidzia dopiero w drodze..
    Martwi mnie to co czytam, że tak zmienia się wszystko z przyjściem dziecka..
    Ja po 7 latach jeszcze większego świra mam na punkcie męża.. Każdego dnia żegnam go słowami "bądź ostrożny" i czekam nawet do później nocy jak wróci. Każdą chwilkę spędzamy razem, wciąż byśmy potrafili spędzić całe dni leżąc, tuląc się i patrząc sobie w oczka ;)
    Pewnie, że się kłócimy :D Ja to kawał cholery jestem, na szczęście on bardziej opanowany i większość moich złości łagodzi ;) Wiem, że bedzie mi pomagal jak mógł z dzieckiem..ale martwią mnie takie posty jak to zupełnie się zmienia w związku..

pełnoetatowa mamuśka :) Avatar baby_55

Witajcie :)
    My juz dość długi staż mamy bo 14 lat razem minie nam w grudniu :) za to małżeństwem jestesmy prawie 8 lat rocznica w październiku :)
    Mamy 4 mies. synka Adrianka i ten maluszek jeszcze bardziej scalił nasz związek :)

Pozdrawiam wszystkie młode żonki :)

Po prostu szczęśliwa!

Angel., jakbym czytała o sobie :D Ja za moim mężem wprost szaleję, uwielbiam go za poczucie humoru i to, że w każdym ważnym momencie mojego życia był ze mną. Odkąd go poznałam, wiedziałam, że będzie ojcem moich dzieci i to ojcem cudownym, bo za maleństwami przepada. Na początku po porodzie ratował mi życie, bo robił przy Tośce absolutnie wszystko, dopiero później, po kilku miesiącach zaczął się opuszczać w wywiązywaniu się z obowiązków, a teraz mu przykro, kiedy Młoda do mnie się garnie, a z nim nie chce się bawić. Ale na własne życzenie.
    Jeszcze przed samym porodem spędzaliśmy właśnie każdą jedną wolną chwilę we dwoje, razem jeździliśmy na badania, USG, wszystko razem.
    A teraz nie ma na to czasu, bo jest Tosia :)

Strona 3 z 279 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania