basia0412
Fanka BB :)
witajcie
dzisiejszy dzień uciekł mi nie wiem kiedy , rano pojechałam z małym do sklepu z obuwiem ortopedycznym i zakupiłam mu buty do przedszkola i wkładki specjalne i zapłaciłam tylko 280 zł wrrrr i takim to sposobem pozbyłam się reszty pieniążków będę musiała wziąć w tym miesiącu debet no ale cóż dla dziecka musi być.
Mąż był w pracy a ja jeszcze wstąpiłam do szwagierki bo mały chciał bardzo do Amelki , więc posiedzieliśmy u nich chwilkę i dotarłam z małym po 14 do domciu w między czasie zasnął mi w samochodzie i musiałam wnieść go do domu i rozebrać na śpiocha:-)
A przed chwilką mały zaliczył fryzjera (nawet bardzo nie płakał), obcięliśmy włoski Wiktorkowi i już tym sposobem też zaliczył już kąpiel i ogląda bajki a ja mam wreszcie chwilkę do siebie
Agnieszka ty zawsze super wyglądasz. U nas też od 2 tygodni śpi bez pieluchy i na razie odpukać ani jednej wpadki
aga2010
zielona
Aniam
elvi ja nie znoszę połączenia owoców i warzyw, np owoce z majonezem dla mnie są fuj od razu mam odruch wymiotny
filonka
kittek super że tak fajnie spędzacie czas zazdroszczę tej plaży u nas nawet za bardzo nie ma gdzie iść z tym dzieciakiem na spacer
mamoPaulinki współczuję, zdrówka dla Paulinki
mamusiu brawa dla ciebie dzielna mamusiu
Aniez a gdzie ty nam się podziałaś kobieto?
dzisiejszy dzień uciekł mi nie wiem kiedy , rano pojechałam z małym do sklepu z obuwiem ortopedycznym i zakupiłam mu buty do przedszkola i wkładki specjalne i zapłaciłam tylko 280 zł wrrrr i takim to sposobem pozbyłam się reszty pieniążków będę musiała wziąć w tym miesiącu debet no ale cóż dla dziecka musi być.
Mąż był w pracy a ja jeszcze wstąpiłam do szwagierki bo mały chciał bardzo do Amelki , więc posiedzieliśmy u nich chwilkę i dotarłam z małym po 14 do domciu w między czasie zasnął mi w samochodzie i musiałam wnieść go do domu i rozebrać na śpiocha:-)
A przed chwilką mały zaliczył fryzjera (nawet bardzo nie płakał), obcięliśmy włoski Wiktorkowi i już tym sposobem też zaliczył już kąpiel i ogląda bajki a ja mam wreszcie chwilkę do siebie
Agnieszka ty zawsze super wyglądasz. U nas też od 2 tygodni śpi bez pieluchy i na razie odpukać ani jednej wpadki
aga2010
brawa dla małego, dzielny chłopczykale grzecznie otworzył buzię,dał sobie sprawdzić wszystkie ząbki, polakierować nawetna koniec oczywiście dostał naklejki.
zielona
nie ma to jak wyobraźniaOn Tam patio I trawnik... Zawsze przypadkiEm grabie/widly/sekator mogly sie Tam znalezc...
Aniam
normalnie zazdroszczęW mielnie bylysmy na plazy. zero wiatru i 10 stopniprawie jak majowka
elvi ja nie znoszę połączenia owoców i warzyw, np owoce z majonezem dla mnie są fuj od razu mam odruch wymiotny
ja też chcę uwielbiam likiery kawowea ja likier kawowy popijam
filonka
gratki dla Dawida, a Kacper po prostu słodki z tymi tekstami jak ja bym chciała usłyszeć jak mój tak mówi ech, pewnie nigdy nie usłyszę od niego tego typu tekstów bo u niego nie ma prawie myślenia abstrakcyjnegoDawid w końcu nauczył sie samodzielnego zasypiania .trwało to od 40 min do 15, teraz zasypia w 5 połozywszy go do łuzeczka i zamknieciu drzwi w pokoju, takze mój sukces.
kittek super że tak fajnie spędzacie czas zazdroszczę tej plaży u nas nawet za bardzo nie ma gdzie iść z tym dzieciakiem na spacer
mamoPaulinki współczuję, zdrówka dla Paulinki
mamusiu brawa dla ciebie dzielna mamusiu
Aniez a gdzie ty nam się podziałaś kobieto?