reklama
Aplikacja Moje dziecko. No właśnie nie ma wyboru opcji i jest tylko ta stara siatka, gdzie my też jesteśmy poza.
No i fakt, że Zola bardzo mało je. Generalnie mleko powinno po 7-8 miesiącu pokrywać 70% zapotrzebowania kaloryczna go, tym bardziej jak Zola słabo przybiera. Mleko jest bardziej kaloryczne niż słoiczek.
No i fakt, że Zola bardzo mało je. Generalnie mleko powinno po 7-8 miesiącu pokrywać 70% zapotrzebowania kaloryczna go, tym bardziej jak Zola słabo przybiera. Mleko jest bardziej kaloryczne niż słoiczek.
Ostatnia edycja:
Lilla My
Fanka BB :)
Na razie dołączyłam mm na noc. Wypiła 120ml i po 3h znowu karmiłam.
W dzień po kaszce na 50ml mojego mleka i 50ml mleka do popicia wytrzymała od 11 do 15.30. Spała to nie budziłam. Jak już pisałam we wtorek mamy wizytę, więc zobaczymy jak się sprawdzi nowy system. Jeśli nadal słabo to będę po każdym cycku dawać mm. Fajnie mieć w was wsparcie :*
W dzień po kaszce na 50ml mojego mleka i 50ml mleka do popicia wytrzymała od 11 do 15.30. Spała to nie budziłam. Jak już pisałam we wtorek mamy wizytę, więc zobaczymy jak się sprawdzi nowy system. Jeśli nadal słabo to będę po każdym cycku dawać mm. Fajnie mieć w was wsparcie :*
Lilla My
Po wizycie waga 5665g, wzrost 62,5cm, główka 41,2cm i wszystko ok
elifit
Moderatorka
Lilla Zolka przybiera mm działa no i lux!
Lilla My
też się cieszę że nowy system karmienia działa. kolejna wizyta 9.03.
graza06
Lilla dobra wiadomość, super
reklama