a co to za firma?Zobacz załącznik 606484
fajne te wózeczki, które pokazałyście, mi spodobał się taki, co wy o tym myślicie ? Ja zastanawiam się nad szarym w koła zielone
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
skodzia to jest na 100% jedo tylko na innym podwoziu niz moje ... moje jest ze skretnymi kolami
anna_kas
Fanka BB :)
Załączniki
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mi się marzył Orbit Baby G2 - to siedzisko obrotowe ! regulacja podnóżka ! no ideał ! )
niewiem nic na temat tego wozka ale osobiscie bym nie kupila
czulabym sie jakbym dziecko na klopie wozila
[bez obrazy!!]
Gondola wygląda na dużą więc powinna być fajna. Ja mam tylko obiekcję do tych skrętnych kół, a właściwie do lekko skrętnych. Jak bym miała wybierać, to albo bym wzięła skrętne 360st, albo całkowicie zablokowane. Po prostu pchałam taki wózek i jest niewygodny, ale pewnie można się przyzwyczaić. To tak jak wózek Mutsy Urban ze skrętną tylną osia, też jest trudny w manewrowaniu, ale można się przyzwyczaić.Próbowałam ogarnąć od początku..poddaje sie!
Ania mówisz ze znasz sie na wózkach-co powiesz o navingtonie? Chodzi mi głownie o gondolę?
Moze któraś z obecnych mam sie wypowie?Zobacz załącznik 607038
Ma przednia skretna oś chociaż nie wiem czy to zbyt pomocne...no i jest ciężki...
anna_kas
Fanka BB :)
Dziekuje!! Bede myślec)
reklama
Widziałam ten wózek w sklepie wczoraj i jest super miękki, łatwo się prowadzi pomimo tego że nie ma skrętnych kół. Ma fajniejszą rączkę od mojej Marity i się teraz będę musiała mocno zastanowićZobacz załącznik 606484
fajne te wózeczki, które pokazałyście, mi spodobał się taki, co wy o tym myślicie ? Ja zastanawiam się nad szarym w koła zielone
Podziel się: