reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antenka,co za modele... buźki rozchachane...super, co za dobrana para
K
konto usuniete
Gość
Anetka ale Hubcio ma boski usmiech!!
cudowny jest!
cudowny jest!
Dzięki wam bardzo za takie super komentarze Nie spodziewałam się takich pochwał
Też mi to przyszło od razu do głowy ;-)
Oj, to chyba przetańczyli by razem nie jeden dzień ;-) Witek uwielbia tańczyć. Jak tylko słyszy muzykę to już mu dupcia się rusza
Ja miałam torta z paczki ;-) Rewelacyjny w smaku i łatwy do zrobienia. Mąż mi pomógł w strojeniu. To on robił te napisy i szlaczki Ale co tu gadać, po garach w końcu jest i ma te zdolności ;-) Nie dość, że jest dietetykiem żywieniowym to jeszcze kelnerem (ale tylko z zawodu) ;-)
Uśmiałam się Antosiowa
Karola, witaj kochana!!!! Dawno cię nie było :-( Nie miałaś co jakiś czas czkawki? Bo ja co jakiś czas myślałam co u was słychać i nawet zaglądałam na twój profil, by zobaczyć czy pojawiasz się na BB Nie uciekaj nam już więcej Napisz co u was słychać, obowiązkowo A twoje dzieci są prześliczne. Aryanek i Maja (jak dobrze pamiętam) są tak podobne do taty (przynajmniej kolor skóry mają tatusiny ;-)), a w oczkach można by się utopić ;-) Zchrupałabym oboje A ty kobietko wyglądasz rewelacyjnie, jakbyś nigdy w ciąży nie była Fryzurka pasuje do ciebie ;-)
Szedł chodnikiem i się potknął Wyrżnął buźką w zmrożony śnieg, krwi było tyle, że myślałam, że jeszcze dziąsło sobie rozwalił. Ale nie. Opuchlizna zeszła mu już tego samego dnia wieczorem
Coś ty Jak podpalam gaz w kuchence zapałkami to on zawsze chce zdmuchiwać plomyczek ;-) Uwielbia dmuchać (tylko bez zbereźnych skojarzeń) ;-)
Antenka, Hubcio boski. Jak ładnie pozuje ze swoją towarzyszką Podoba mi się ta całuśna fotka
Monika zdjęcia super i tort i Witek ............i jaki ma czadreski szlafroczek Emila by chyba wszystko za niego oddała
za Wicia czy za szlafrok
Też mi to przyszło od razu do głowy ;-)
hm....... generalnie za szlafrok ale jeśli Witek okazałby się dobrym kompanem do tańca to z rąk by go nie wypuściła
Oj, to chyba przetańczyli by razem nie jeden dzień ;-) Witek uwielbia tańczyć. Jak tylko słyszy muzykę to już mu dupcia się rusza
Monia zdjecia super, ale to juz wiesz, synek strasznie zapalony do dmuchania tych swieczek, fajna rodzinka i fajna imprezka. Oczyiscie jestem pod wrazeniem twoich zdolnosci, ja nawet nie zamierzałam zabierac sie do pieczenia torta. Mały bokser bidulek
Ja miałam torta z paczki ;-) Rewelacyjny w smaku i łatwy do zrobienia. Mąż mi pomógł w strojeniu. To on robił te napisy i szlaczki Ale co tu gadać, po garach w końcu jest i ma te zdolności ;-) Nie dość, że jest dietetykiem żywieniowym to jeszcze kelnerem (ale tylko z zawodu) ;-)
Wituś Gołota
Super urodzinki... smakowite torty... szczęśliwy Wituś... nic dodać, nic ująć:-)
Uśmiałam się Antosiowa
Karola, witaj kochana!!!! Dawno cię nie było :-( Nie miałaś co jakiś czas czkawki? Bo ja co jakiś czas myślałam co u was słychać i nawet zaglądałam na twój profil, by zobaczyć czy pojawiasz się na BB Nie uciekaj nam już więcej Napisz co u was słychać, obowiązkowo A twoje dzieci są prześliczne. Aryanek i Maja (jak dobrze pamiętam) są tak podobne do taty (przynajmniej kolor skóry mają tatusiny ;-)), a w oczkach można by się utopić ;-) Zchrupałabym oboje A ty kobietko wyglądasz rewelacyjnie, jakbyś nigdy w ciąży nie była Fryzurka pasuje do ciebie ;-)
Monika super fotki, widac ze Witek sie swietnie bawil na imprezach
no i biedaczek po tym upadku, jak on to zrobil??
Szedł chodnikiem i się potknął Wyrżnął buźką w zmrożony śnieg, krwi było tyle, że myślałam, że jeszcze dziąsło sobie rozwalił. Ale nie. Opuchlizna zeszła mu już tego samego dnia wieczorem
......pieknie dmucha świeczki (ciekawe, długo trenowaliście?)
Coś ty Jak podpalam gaz w kuchence zapałkami to on zawsze chce zdmuchiwać plomyczek ;-) Uwielbia dmuchać (tylko bez zbereźnych skojarzeń) ;-)
Antenka, Hubcio boski. Jak ładnie pozuje ze swoją towarzyszką Podoba mi się ta całuśna fotka
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antenka ... z Hubcia niezły czaruś Ci rośnie :-)... zabójczy ma ten uśmiech :-) i śliczną koleżankę . Super foty
sinderella
Mamusia i jej córusia:)
Antenka, rewelacyjne zdjęcia, widać, że masz w domu rezolutnego i radosnego syna. Super:-):-)
Karola, ale Was dawno nie było widać. Super wyglądacie wszyscy, a córeczka jaka już duża, jak ten czas leci;-).
Karola, ale Was dawno nie było widać. Super wyglądacie wszyscy, a córeczka jaka już duża, jak ten czas leci;-).
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Wczoraj byli u nas znajomi z czteroletnią Julką. Jula jest tak żywym dzieckiem, ze Antek byl w szoku, że ktoś może być szybszy i głosniejszy od niego. Uwierzcie mi, ze ona była wszędzie, na meblach,na oparciu kanapy, na biurku.... Zawsze sobie myslałam, ze jak Antoś bedzie mial te 4 latka to będzie całkiem poważny chlopczyk, ale patrząc na nia zwątpiłam;-). Mimo swojej nadpobudliwości to fajna i miła dziewuszka, chociaz nie ukrywam, ze pod koniec dnia Antoś był już zmęczony wizytą uroczej koleżanki
I kilka fotek ze spotkanka
I kilka fotek ze spotkanka
Załączniki