• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Byłam ostatnio na kontroli to lekarz mi powiedział, że jak dostanę miesiączkę to możemy się starać. Ale jeszcze wcześniej będzie mi musiał zrobić usg dla pewności czy wszystko w porządku. Podejrzewam, że i tak w pierwszym cyklu po poronieniu się nie uda, więc nie ma na co czekać.

Bardzo współczuję i powodzenia w najbliższym cyklu. Nie wiem jak to wygląda, ale czy po zabiegu można zacząć starania od razu, tak szybko?
Wiesz ja poronilam dosc wysoka ciaze i od razu po okresie (1,5 miesiaca po zabiegu) zaczelismy, zaszlam od razu. Dzis moja corka ma 20 mies. Po poronieniu w maju nie czekalam nawet do okresu. Narzazie sie nie udalo ale to dopiero pierwszy cykl po

Bardzo współczuję i powodzenia w najbliższym cyklu. Nie wiem jak to wygląda, ale czy po zabiegu można zacząć starania od razu, tak szybko?

Mi lekarze i polozne mowili, ze mozna. Tlumaczyli to tak, ze pierwsza @ po zabiegu oznacza, ze organizm juz doszedl do siebie i juz wrocil do normy. Gdyby nie doszedl do siebie to by nie bylo normalnego cyklu miesiaczkowego. I mowili, ze nie ma zadnej roznicy czy miesiac czy 3 po zabiegu i najwazniejszym kryterium dla nich jest stan psychiczny kobiety.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarze i polozne mowili, ze mozna. Tlumaczyli to tak, ze pierwsza @ po zabiegu oznacza, ze organizm juz doszedl do siebie i juz wrocil do normy. Gdyby nie doszedl do siebie to by nie bylo normalnego cyklu miesiaczkowego. I mowili, ze nie ma zadnej roznicy czy miesiac czy 3 po zabiegu i najwazniejszym kryterium dla nich jest stan psychiczny kobiety.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miło znów Cie widzieć na forum. :)
Jednak wracasz do starań?

A ja sie pytam gdzie fotka!?!?!?!?! [emoji13]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]
Oj oj przepraszam :-) ale nie chce zapeszac. ..same wiecie :)
Czekam na termin @ zobaczymy co z tego wyjdzie dzisiaj zaczęły mnie boleć cycki przy dotyku...jak posiniaczone.
Modlę się aby teraz sie udało :-)

reklama
Jak to mój lekarz mówi. Taki przypadek losowy, który może się niestety każdemu zdarzyć. Mi ciąża obumarła w 8 tygodniu. Tak po prostu.

Mam nadzieję, że mój aniołek szybko do nas wróci, dlatego nie chce czekać ze staraniami. Słyszałam, że po poronieniu szybciej jakoś się zachodzi w ciążę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry