• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

AnaMaria na test za wcześnie. Ostatnimi czasy trafiają mi się takie cykle, że już tydzień przed @ pobolewa mnie podbrzusze. Ale wtedy tak nie miałam.Tylko raz mi się to trafiło.

reklama
Kochane,dynamiczne tempo forum fizycznie pozwala na odpisanie na każdego posta, więc sorki:)
Witam nowe Staraczki (coraz nas więcej i super!), Gratki za wyniki bety i nowe Fasolki!
Współczuję też Wam ogromnie strat, o których piszecie:( oby to forum okazało się szczęśliwe dla każdej:)

Ja już troszkę się uspokoiłam, choć wiem, że każdy dzień może przynieść zarówno coś dobrego jak i złego....

wynik bety z 8.08 - 12 379,00
wynik bety z 10.08 - 20 721,00

Jutro kończę 6 tydzień:)

sałatka to przynajmniej fajnie, ze szybko zaszłaś.Mi za chwilę minie rok odkąd zobaczyłam II kreski na teście.Coś ta moja dzidzia nie chce do mnie wrócić. A teraz ile się już starasz?

Kochane,dynamiczne tempo forum fizycznie pozwala na odpisanie na każdego posta, więc sorki:)
Witam nowe Staraczki (coraz nas więcej i super!), Gratki za wyniki bety i nowe Fasolki!
Współczuję też Wam ogromnie strat, o których piszecie:( oby to forum okazało się szczęśliwe dla każdej:)

Ja już troszkę się uspokoiłam, choć wiem, że każdy dzień może przynieść zarówno coś dobrego jak i złego....

Ale super rośnie !! Nie ma co myślec o tym co zle :) trzeba myslec pozytywnie i sie nie zamartwiac, bo mozna potem oszalec[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

super:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry