bertha
Fanka BB :)
Czyli nic zlego sie nie stanie jak zamiast w srode wieczorem wezme w czwartek rano Dupka?
Nic sie nie stanie.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli nic zlego sie nie stanie jak zamiast w srode wieczorem wezme w czwartek rano Dupka?
Eeeeee no to mąż niech korzystamoj to napewno by mnie wykorzystywał bo moje libido jest równe 0
widzisz te staranka mają w sobie plusy bynajmniej odkrylas inną stronę siebie
![]()
Nooo i tyle by bylo z bzykanka, wlasnie poszedl myc autonie chcial skorzystac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

może jeszcze wieczorem da się skusić
o zgrozo
zaczęłam mniej jeść, więcej się ruszać i myśleć przy robieniu zakupów.
jak ja
to polecam herbatę z morwy białej. Miałam ją pić 3 razy dziennie, ale z moją systematycznością piję jak mi się przypomni i jest lepiej. Serio to działa
Nie wierzyłam, ale teraz mogę śmiało polecić.
czytaj waga
dotyczący mojego wieku biologicznego...
masakra

Muszę się z Wami podzielić moim dzisiejszym odkryciem
Po środowej wizycie u dietetyczki i wejściu na tą jej magiczną wagęo zgrozo
Dziś odkryłam, że w portfelu może zostać więcej gdy w koszyku zakupowym nie ma słodyczy
A tak serio, dziewczyny jeśli któraś z Was jest uzależniona od słodyczyjak ja
to polecam herbatę z morwy białej. Miałam ją pić 3 razy dziennie, ale z moją systematycznością piję jak mi się przypomni i jest lepiej. Serio to działa
A u pani dietetyk nic nie zadziałało na mnie tak mocno jak wynik z tej diabelskiej maszynyczytaj waga
masakra
![]()
Ps pieczarki faszerowane kurczakiem i startymi pieczarkami całkiem nieźle smakują jak się człowiek przestanie oszukiwać, że wcale przecież nie jest tak źle, bo są grubsze![]()
![]()
Czyli co waga w dół?jeśli tak to gratulujeMuszę się z Wami podzielić moim dzisiejszym odkryciem
Po środowej wizycie u dietetyczki i wejściu na tą jej magiczną wagęo zgrozo
Dziś odkryłam, że w portfelu może zostać więcej gdy w koszyku zakupowym nie ma słodyczy
A tak serio, dziewczyny jeśli któraś z Was jest uzależniona od słodyczyjak ja
A u pani dietetyk nic nie zadziałało na mnie tak mocno jak wynik z tej diabelskiej maszynyczytaj waga
masakra
Ps pieczarki faszerowane kurczakiem i startymi pieczarkami całkiem nieźle smakują jak się człowiek przestanie oszukiwać, że wcale przecież nie jest tak źle, bo są grubsze![]()
![]()
ja tam problemu ze słodyczami nie mam jakoś specjalnie.raz na jakiś czas coś zjem.No przed okresem więcej jem a tak to nie
życzę wytrwałości i dalszych sukcesów na diabelskiej maszynieHejkaDzień dobry. Jeśli nie jest za późno, to i ja chciałabym do Was dołączyć. Może i mnie się uda zostać mamą w 2017. Mam 27 lat i mam prawie roczną córeczkę i tak jak StorAnia jestem uzależniona od słodyczy(!).
Ej jaka waga w dół? Po 4 dniach? Jak na razie to rozpoczynam walkę a co czas przyniesie zobaczymyCzyli co waga w dół?jeśli tak to gratulujeja tam problemu ze słodyczami nie mam jakoś specjalnie.raz na jakiś czas coś zjem.No przed okresem więcej jem a tak to nie
życzę wytrwałości i dalszych sukcesów na diabelskiej maszynie
![]()