Spark
Fanka BB :)
Kochana we wtorek mam dzwonić, czyli jutroLux ale superoby mu tak zostało ! bo to sie do 3 tyg niestety zmienia :/
Spark dzwoniłaś ?
Ja robiłam dzisiaj bete wynik koło 16 ! tyle czasu jeszcze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana we wtorek mam dzwonić, czyli jutroLux ale superoby mu tak zostało ! bo to sie do 3 tyg niestety zmienia :/
Spark dzwoniłaś ?
Ja robiłam dzisiaj bete wynik koło 16 ! tyle czasu jeszcze!
Super... Oby tak dalej...mam grzeczne dziecko, je, spi i robi w pieluche, ale w nocy robi se przerwe 2-3 godzinna i spanie nia mani to brzuszek, ni to wyspanie, cholera wie, potem jak usnie to spi spi spi az wybudzac musze po 4 godzinach na karmienie, bo bez jaj, chude to takie
![]()
to nawet nie jest kwestia tego, czy ksiądz czy inny nauczyciel - podobne problemy bywają również z innymi przedmiotowcami... tylko co do księży to my sami jesteśmy bardziej przewrażliwieni - bo księdza nie wolno okłamywać bo to tak jakby kłamać Panu Bogu... dlatego bardziej nas to przeraża..Dzięki dziewczyny za rady i opinie.widzę że nie tylko ja mam takie podejście do księży.też nie spotkałam jeszcze żadnego normalnego.czyli jednym słowem nie mam co az tak się przejmować.rozmowa już była.jestem spokojniejsza.dzięki
Ja mam 6-letniego młodzieńca :-) teraz jestem staraczką, mówię o poprzedniej ciąży.
Chyba, że tak. Sorrki, nie nadążam jeszcze za Wami
![]()
To tak jak ja.. Idziemy razem z tygodniami ciazy