Alcarin
Fanka BB :)
No ja wiem.. tylko żeby iść w 7tc to musiałabym do innego gina iść.. bo plastuś ma urlop.. wiatr w oczy normalnieAlcarin, niby mowia ze na pierwsza wizyte miedzy 6 a 8 tygodniem powinno sie isc [emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja wiem.. tylko żeby iść w 7tc to musiałabym do innego gina iść.. bo plastuś ma urlop.. wiatr w oczy normalnieAlcarin, niby mowia ze na pierwsza wizyte miedzy 6 a 8 tygodniem powinno sie isc [emoji14]
6tc jest spora szansa, że serduszko zobaczyszZłośliwość jakaś ...
Jak 26.02 będzie 5tc+3d a 30.01. równo 6tc to jest jakaś różnica.. ? nie wiem w końcu kiedy iść na tą pierwszą wizytę...
Wiem wiem... durna jestem... ech... niech już będzie II trymestr...
To będę się wciskać na tego 30. Byle jeszcze miejsce było...6tc jest spora szansa, że serduszko zobaczysz
5t3d raczej jeszcze nie.
A jaka miałaś poprzednio?Odebrałam betę ale przyrost sama nie wiem mógłby być większy. Dzisiaj 9307.000

Tez jestem leniemNevka mi też się nic nie chce.. [emoji14] z tą różnicą, że ja nie tylko w ciąży jestem leniem [emoji14]
To będę się wciskać na tego 30. Byle jeszcze miejsce było...
Sprawdź sobie przyrost w kalkulatorzeOdebrałam betę ale przyrost sama nie wiem mógłby być większy. Dzisiaj 9307.000