ZOOska
Fanka BB :)
Ja Miałam dla syna pożyczone teraz będę musiała sobie kupic i umiem tylko jedno wiazanie właśnie na elastycznej
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O Kola super fajny to jest sposób W ogóle jak się ma inne dzieci maluch w chuste a mama ma wolne rece
Widzisz dlatego ja coraz rzadziej piszeTak gadacie ciągle o objawach i mnie nakrecacie...Nie bolą mnie piersi w ogóle :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zooska ja znam parę która ma 3 mieszkania na kredyt a wynajmuje 4. Nigdy tego nie zrozumiemManki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm
Co do nosidła ja jestem przeciw niszczy to kręgosłup I mamy I dziecka.
Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.
Widzisz dlatego ja coraz rzadziej pisze
Co chwile panika i nakrecanie....
Sama nie czuje się ciazowo ale caly czas staram się myśleć pozytywnie mimo plamien.
Zooska ja znam parę która ma 3 mieszkania na kredyt a wynajmuje 4. Nigdy tego nie zrozumiem
Sama mam mieszkanie w Warszawie w ścisłym centrum i je z mężem sprzedajemy żeby pozbyć się kredytu.
Wynajmowalismy przez 3 lata i szczerze nikomu nie polecam takiej szarpaniny z lokatorami i urzędem skarbowym.
Leeleth ja mialam elastyczna nie pamiętam jakiej firmy bo mialam pożyczona i teraz też taka kupie
Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm
Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.
No tak, jako inwestycję.Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm
My właśnie jak ognia unikamy kredytów hipotecznych. Tu gdzie teraz mieszkamy musielibyśmy brać kredyt żeby kupić mieszkanie, bo ceny są kosmiczne. Także w grę wchodzi tylko kupno za gotówkę. Akurat w naszej sytuacji kredyt hipoteczny ze względów ekonomicznych się nie opłaca, czy może raczej jest zbyt dużym ryzykiem.Widzisz dlatego ja coraz rzadziej pisze
Co chwile panika i nakrecanie....
Sama nie czuje się ciazowo ale caly czas staram się myśleć pozytywnie mimo plamien.
Zooska ja znam parę która ma 3 mieszkania na kredyt a wynajmuje 4. Nigdy tego nie zrozumiem
Sama mam mieszkanie w Warszawie w ścisłym centrum i je z mężem sprzedajemy żeby pozbyć się kredytu.
Wynajmowalismy przez 3 lata i szczerze nikomu nie polecam takiej szarpaniny z lokatorami i urzędem skarbowym.