reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
A nosidła wcale nie są takie złe... trzeba tylko dobrze wybrać, jakieś konkretne ergonomiczne, poblogosławione przez lekarzy ;)
Dla mnie były bardzo wygodne na szybkie wyjścia, na dłuższe spacery nigdy tak nie chodziliśmy.

reklama
Ja dwójkę początkowo nosiłam w chuście, później przerzucałam się na tulę. Nosidło jest spoko tylko ergonomik,a nie wisiadło:) Chustę chcę kupić bambusową:)

Dziewczyny ja włączyłam pozytywne myślenie i wierzę, że będzie dobrze. Fora niestety czasami zamiast pomóc to robią nam mały miszmasz w głowie:p
Też mamy tulę :)

Zosiu a jaką miałaś chustę ? Ja kupiłam plecioną i ona taka sztywna była, ze użyłam może raz i leży, zastanawiam się czy to ja taka nieogarnięta, że wiązania się nie nauczyłam czy lepsza będzie elastyczna?

f2w3rjjgpsehityp.png
Nowa chusta tkana podobno jest sztywna i trzeba ją trochę sprać i wygnieść. Ja kupiłam używana więc już była fajna i miękka. Ja mam lennylamb. Generalnie jak porównuję elastyczną i tkaną to jedyny plus elastycznej to to że łatwiej się ją wiąże jak ktoś się dopiero uczy bo można najpierw związać a potem dziecko włożyć. A tkana jest lżejsza, bardziej przewiewna, więcej możliwości daje wiązania, nadaje się dla cięższych nieco dzieci również ale trudniej się wiąże.

Nowa chusta tkana podobno jest sztywna i trzeba ją trochę sprać i wygnieść. Ja kupiłam używana więc już była fajna i miękka. Ja mam lennylamb. Generalnie jak porównuję elastyczną i tkaną to jedyny plus elastycznej to to że łatwiej się ją wiąże jak ktoś się dopiero uczy bo można najpierw związać a potem dziecko włożyć. A tkana jest lżejsza, bardziej przewiewna, więcej możliwości daje wiązania, nadaje się dla cięższych nieco dzieci również ale trudniej się wiąże.

Ja swoją prałam, jednak nie wiele pomogło i sie zniechęciłam [emoji12]
Może tym razem ogarne

f2w3rjjgpsehityp.png

Ja chustowałam syna w chuście tkanej ...ale była za długa i mało poręczna. Szybko zrezygnowałam.
Teraz dwójki nie wyobrażam sobie na sobie ..

Kochana ja właśnie odbieram swoje mieszkanie w Sopocie. Jestem tak zadowolona, że wreszcie z mężem i synkiem będziemy mieli własny kąt. pozdrawiam i życzę wytrwałości

Własne mieszkanie eh marzenie tyle lat na karku a maz nigdy nie mial umowy na czas nieokreślony, nikt nam też nic nie dal I nie da od lat wynajmujemy mieszkanie, moze za 3-5 lat uda się kupić mieszkanie ale na pewno nie nowe i na pewno nie duże

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry