Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ja brałam dopiero od pozytywnej bety (dokładnie 12 dpo). Miałam brać tuż po owulacji, ale na monitoringu okazało się, że pęcherzyk pękł nie osiągając pełnej dojrzałości i miał to być stracony cykl. A tu taka niespodzianka. Nam udało się naturalnie, choć miałam już w ręku receptę na lamettę i clo na kolejny cykl.matulkaa
Gdzieś czytałam że ktoś brał też accofil ale po owulacji. Tak kazal brać Wilczyński immunolog.
A ty też brałaś 5 dni przed ovu czy później?
A Ty w swoim szczęśliwym cyklu miałaś stymulacje czy naturalnie się udało?
Marshia a Twoje wcześniejsze ciaze wyglądały podobnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już po wizycie u Paśnika.
Po wynikach doktor stwierdził ze faktycznie NK wzrosły a reszta wyników spadła czyli nie najgorzej. Prócz oczywiście tych NK.
Stwierdził ze wzrost nastąpił przez infekcję w organizmie. Mimo że nie chorowałam, mój organizm mógł walczyć z czymś.I tak sobie teraz przypominam z 2 tyg temu pobolewało mnie gardło a szybko przestało, potem 1 dniowy katar. Może coś na grypę mnie brało, ale wygrało.
Dostałam wlewy na nowy cykl aż 3 . Ogólnie mam odpuścić starania w tym cyklu, tak będzie dla mnie bezpieczniej. Do tego encorton 15mg dawka zwiększona z *10 obecnie
Badania mogę powtórzyć za miesiąc po 3-4 wlewach. albo za 2 miechy. Ale myślę że powtórzę przed stymulacją czyli za miesiąc po tych 3 wlewach.
Na cykl ze stymulacja w listopadzie dostałam 2x wlewy +accofil 5 dni przed ovu domacicznie albo domięśniowo.
A wy kochane domacicznie dostawaliście accofil?
Stwierdził że ten lek tez obniża NK i lepiej działa domacicznie. Dal mi tylko 1 , bo uważa że nie ma co go brac co cykl, bo taki dobry tez nie jest.
Ogólnie dostałam leki na 3 cykle. Jak nie zaskoczy to mam się zgłosić i wtedy wymyśli inny plan.
Chyba że NK nie spadnie to mam być wcześniej.
Biomarine kazał mi odstawić. Sam tran brać i wit D.