kinga30
Fanka BB :)
Dokładnie tak jak u mnie:-) moja już sobie Julie wymyśliła:-)Dziewczynki chyba tak maja ze marza o siostrze. Oliwka to mowi ze bedzie ja czesac ,ze bedzie ubrana tylko na rozowo i ma typy co do imion...oczywisvie tylko zenskie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak jak u mnie:-) moja już sobie Julie wymyśliła:-)Dziewczynki chyba tak maja ze marza o siostrze. Oliwka to mowi ze bedzie ja czesac ,ze bedzie ubrana tylko na rozowo i ma typy co do imion...oczywisvie tylko zenskie.
Ladnie imie. Musza wytrzymac do ok 20 tygodnia. Mnie sie pytala czy jak bedzie taka mozliwosc to wezme ja na usg. Nie wiem wlasnie czy w 20 tyg nie isc na 4d. Wtedy mogla bym ja zabrac ze soba .Dokładnie tak jak u mnie:-) moja już sobie Julie wymyśliła:-)
Ladnie imie. Musza wytrzymac do ok 20 tygodnia. Mnie sie pytala czy jak bedzie taka mozliwosc to wezme ja na usg. Nie wiem wlasnie czy w 20 tyg nie isc na 4d. Wtedy mogla bym ja zabrac ze soba .Dokładnie tak jak u mnie:-) moja już sobie Julie wymyśliła:-)
No muszą, cały czas jej tłumacze, że jeszcze wcześnie na wybieranie imion. Trzeba się jeszcze wstrzymać najpierw dzidzia musi się porządnie rozgościć w brzuszku.Ladnie imie. Musza wytrzymac do ok 20 tygodnia. Mnie sie pytala czy jak bedzie taka mozliwosc to wezme ja na usg. Nie wiem wlasnie czy w 20 tyg nie isc na 4d. Wtedy mogla bym ja zabrac ze soba .
Też biorę sam prysznic, w pierwszej ciąży nie wiedziałam jak groźne mogą być długie gorące kąpiele w czasie ciąży, teraz postaram się wytrzymać bez wanny, oj współczuję tego zapalenia mój młody miał raz delikatnie ale dobrze ze miałam sterydy i go od razu zainhalowalamCześć dziewczyny. U mnie młody ma zapalenie krtani, w nocy strasznie się dusił potrzebny był zastrzyk. Co do kąpieli,vpewnie jak nic się nie dzieje to można, ja np mam zakaz bo ciepła kąpiel rozszerza naczynia krwionośne co może spowodować krwawienie
Zapalenie krtani zawsze mnie przeraża i mnie córka, też często miała. Dusiła się strasznieTeż biorę sam prysznic, w pierwszej ciąży nie wiedziałam jak groźne mogą być długie gorące kąpiele w czasie ciąży, teraz postaram się wytrzymać bez wanny, oj współczuję tego zapalenia mój młody miał raz delikatnie ale dobrze ze miałam sterydy i go od razu zainhalowalam
Moze jakas sugestia ta rozowa teczka?Aż poszłam zobaczyć jaka ja dostałam teczkę ciążowa i przeważają róże![]()
Oj kochana mialas odpoczywac a tu dupa z tego . A tak wgl to jak sie czujesz?Zapalenie krtani zawsze mnie przeraża i mnie córka, też często miała. Dusiła się strasznie
Współczuję teraz go ten kaszel parę dni potrzymaZapalenie krtani zawsze mnie przeraża i mnie córka, też często miała. Dusiła się strasznie