martaaa515
Fanka BB :)
Oby był okTeż czekam na wyniki posiewu bo czeka się parę dni
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby był okTeż czekam na wyniki posiewu bo czeka się parę dni
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Miałam tak jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży [emoji4] takie zakwasy po nic nie robieniu [emoji2]Oby oby. Ale i tak bede sie jak najwiecej oszczedzac nawet jeśli by mi plamienie mialo nie wrócić. I nawet zapobiegawczo na wizycie poprosze ginke zeby mi wypisala recwpte na dupka nawet jesli by mi nie kazala brac ale w razie w żeby go miec pod ręką.
Cos mnie miesnie w podbrzuszu bolą jak wstaję. No chyba ze to macica ktora sie powieksza. Ale kojarzycie taki typowy bol miesni po jakims wysilku? Wlasnie tak mnie mniej wiecej w podbrzuszu pobolewa jak wstaję z łóżka.
![]()
![]()
No to sie nie dziwie ze to mam skoro wiekszosc czasu leżę heheheMiałam tak jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży [emoji4] takie zakwasy po nic nie robieniu [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jakbym czytala o sobie :-) wieczorem problem z zasnieciem za to z rana jak zombie. Oddeleguję młodą do szkoly i zasypiam na 3 czy nawet 4 godziny. Dzisiaj nieco ponad 3 godzinki spalam. Pewnie kolo 16 czy 18 mnie znowu zmuli. A potrm w nocy do 2 zasnąć czasami nie moge. Chociaż ostatnio udalo mi sie kilka razy pasc przed polnocą. Mam 20 ksiazek do przeczytania tak ze mam co robic jak nie śpię.A z innej beczki to powiedzcie mi czy też jesteście wiecznie zmęczone? Ja muszę codziennie wstawać o 7, żeby syna do szkoły zawieźć, a przed północą zwykle zasnąć nie umiem. Moje naturalne ciśnienie to 80/60, a kawę czasem wypije czasem nie dam rady. I cały dzień jestem jak zombie, najchętniej bym leżała, czytala książki i co chwilę spała. Aaa i jeszcze przekąski co godzinę dwie, żeby mnie tak nie mdliło. Normalnie posprzatam w domu i znów muszę się położyć bo czuję się jakbym maraton przebiegła![]()
Tylko czekac az przed porodem zlapie nas syndrom wicia gniazdka :-) i za pomyslami na sprzatanie nie będziemy nadążać :-)Ja śpię po pracy, tak godzinę do dwóch. Potem wieczorem kolacja i spać o 22. W domu robię minimum, na szczęście mogę sobie na to pozwolićZmęczenie to taka nowa norma w ciąży
Trzeba polubić i czekać do lipca aż minie
![]()