SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Trzymam !! Musi być dobrzeTrzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam !! Musi być dobrzeTrzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Kto Ci tak powiedział, że przybierasz ? Jestem w szoku... To czy masz ćwiczyć sama wiesz najlepiejja slysze tylko ze przybieram na wadze i mam codziennie cwiczyc plecy bola jak masakra rano sie na sprzatalam w domu a potem odebralam znajomym dzieci ( kolezanka w delegacji a maz bucie walkera ze skrecona noga ) a ze znam ten bol i zal mi go bylo jak sprzatal latajac o kulacha pomoglam w odkurzaniu i myciu podlogi eh i padlam jedyny plus teraz spokoj i leze bo meza wyslalam do tego kolegi z planszowka i graja chyba ze 4 dzieci wchodzi im na glowe
ja poprzednie ciaze czekalam do konca 1 trymestru ale teraz nie wytrzymalam poeiedzialam 3 kolezankom i moim dziecom.One tak szczesliwe ze rozpowiadaja wszystkim nawet w szkole i przedszkole a gdy powiedzieli babciom i dziadkom i przez telefon nie uwierzyli ale najbardziej draznia mnie pytania wszystkich nawet dzis przedszkolanki czy to 3 planowaneDziewczyny wlasnie mam pytanie: czy wasi bliscy rodzina i znajomi, pracodawca itd juz wiedza? Kiedy jest najlepszy czas zeby wszystkich poinformowac? My dziadkom chcemy powiedziec w swieta,bo zarowno od mojej strony jak i od mojego narzeczonego bedzie to pierwszy wnuk (baaardzo wyczekiwanychodzi mi tylko o watpliwosci ze my oglosimy calemu swiatu,a tu cos sie tfu tfu stanie..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
niestety moj mąż ktory ma fioła na punkcie wagi problem ze po drugiej ciazy nie wrocilam do dawnej wagi i startuje z nadwaga ( mimo lat walki fitnesow dietetyczki po ktorej byl efekt jojo )Kto Ci tak powiedział, że przybierasz ? Jestem w szoku... To czy masz ćwiczyć sama wiesz najlepiejod tego jak się czujesz
są na internecie ćwiczenia dla ciężarnych i od 2 tygodnia planuje czasem poćwiczyć, ale w taki dzień kiedy nie będę miała planów ani żadnego spaceru ... To są takie wzmacniające mięśnie
![]()
U mnie też trzecie (nieplanowane) i boję się reakcji typu że trójka dzieci to już patologia [emoji34]ja poprzednie ciaze czekalam do konca 1 trymestru ale teraz nie wytrzymalam poeiedzialam 3 kolezankom i moim dziecom.One tak szczesliwe ze rozpowiadaja wszystkim nawet w szkole i przedszkole a gdy powiedzieli babciom i dziadkom i przez telefon nie uwierzyli ale najbardziej draznia mnie pytania wszystkich nawet dzis przedszkolanki czy to 3 planowane
Jak się startuje z większa waga to na pewno trzeba sie starać przytyć do 10kg lub do 8. Mówią, że w pierwszym trymestrze wtedy tyć nie należy... Ale czasami kobiety mają zaparcia i przez to waga wzrasta choć kobieta nie tyje...niestety moj mąż ktory ma fioła na punkcie wagi problem ze po drugiej ciazy nie wrocilam do dawnej wagi i startuje z nadwaga ( mimo lat walki fitnesow dietetyczki po ktorej byl efekt jojo )
Moj za to ciagle gada ze schne i ze mam przytyc! A bylas u dietetyka?niestety moj mąż ktory ma fioła na punkcie wagi problem ze po drugiej ciazy nie wrocilam do dawnej wagi i startuje z nadwaga ( mimo lat walki fitnesow dietetyczki po ktorej byl efekt jojo )
cos w tym jest choc pierwsza przechodzilam bez mdlosci.ale niestety pojawiaja sie zylaki mi straszne i za pierwszym i drugim razem od 6 miesiaca zastrzyki w brzuch teraz tez sie nastawiam.w drugiej ciazy byly juz mdlosci ale dodatkowo byl rumien wedrujacy i bolerioza boje sie co bedzie terazJa dwie poprzednie ciąże przechodziłem super ale byłam o kilkanaście lat młodsza ☺a może poprostu niepamietam tych złych momentów ☺
Niestety gadali i beda gadac..... Ludzie sa okropni nie rozumieja ze mozna chciec miec duza rodzine. Najbardziej wkurza mnie gadanie ze to z powodu 500+ ,ja na 1 nie mam i dodatkowych swiadczen tez nie pobieram wiec niech spadaja. Bo 500 sie skonczy a wychowywac trza dalej. A znam takie osoby co jak mialo to wejsc to od razu dzieciaka sobie robili.U mnie też trzecie (nieplanowane) i boję się reakcji typu że trójka dzieci to już patologia [emoji34]