• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mysle ze na 100% nie ma szans między 70-80% może lekarz powiedzieć oczywiście jak makuch się ułoży odpowiednio

16udyx8di9hvrs5t.png
W sumie to może mi nawet powiedzieć na te 70-80% :) Przez tego mojego M już sama zaczęłam chcieć wiedzieć kto to będzie :p
Koleżanka, która rodziła 5 lipca br, czyli praktycznie tak jak ja mam termin i miała pierwsze prenatalne 2 stycznia dowiedziała się, że będzie miała córkę na 80% i się sprawdziło :) Tyle, że to 2 tygodnie różnicy między nami.

reklama
Jeju dopiero wstalam.....ale i tak sie nie wyspalam bo budzilam sie 2 razy przez glupie sny.

Ola maluch mial 4.2 cm dokladnie chyba 42,89mm a musi miec miminum 4.5cm . a tak to obejrzal wszystko. Raczki sa nozki sa i kosc nosowa też,została zmierzona.

Kinga trzymaj sie maluch twoj to wojownik przetrwa i ta burze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju dopiero wstalam.....ale i tak sie nie wyspalam bo budzilam sie 2 razy przez glupie sny.

Ola maluch mial 4.2 cm dokladnie chyba 42,89mm a musi miec miminum 4.5cm . a tak to obejrzal wszystko. Raczki sa nozki sa i kosc nosowa też,została zmierzona.

Kinga trzymaj sie maluch twoj to wojownik przetrwa i ta burze.

A termin porodu też Ci wyliczyli na tych badaniach? Ile zdjęć Ci wydrukowali?

Mnie z OM wychodził na 9 lipca, z pierwszego usg na 10 lipca a z drugiego na 5 lipca :)
Twoj maluch szybko goni.. Hi hi u mnie maluchy sie rodzily 51 cm najdluzszy. Lekarz powiedzial ze wszystko ok. Nie ma jakos nieprawidlowosci. Porownal te usg ze srody wtedy malych mial 3.8 cm czyli rosnie a to najwazniejsze i sersuszko bilo tetno 167.

reklama
Kinga30 trzymajcie się mocno, już tyle przeszliscie, będzie dobrze

U mnie wczoraj dzidzia miała ponad 5 cm a w czwartek kazał mi przyjść do szpitala, zrobi mi prenenrtalne po pracy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry