reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wyrośnie ma czas spokojnie jeszcze tak urośnie ze na 5.07 wyskoczy całe i zdrowe [emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Ja mojemu mężowi jeszcze prezentu nie kupiłam. Najgorszejest to żenie wiem co mam kupić :D
Też mam ten sam problem :-/ moze sie wybiorę po jakas piżamkę ladna....raz mu na urodzine w reserved genialną pozamke kupilam to jest z niej zadowolony. Po perfum to on ma pelno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja wiem o jeszcze jednej ale dopóki ta osoba sama nie powie to nie bede sie w jej imieniu wypowiadać. A razem ze mna i kalinovą to dwie oficjalne plus ta jedna o ktorej wiem. No i pelno altywnych dziewczyn się od dluzszego czasu nie odzywa. Nawet Peugeotka przestala pisać. I to mnie dziwi bo z dzidzi wszyatko bylo ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Faktycznie kilka osób się już od dłuższego czasu nie odzywa. Mam nadzieję, że już nikogo więcej to nie spotka.

reklama
Do góry