olaaa7
Fanka BB :)
Dziewczyny a to dostajecie wyniki? Bo ja tylko wtedy jeśli test wyjdzie nie tak jak powinien.Ja bede miala po tygodniu, czyli jutro [emoji5] Juz mam coraz wiekszego stresa [emoji33]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a to dostajecie wyniki? Bo ja tylko wtedy jeśli test wyjdzie nie tak jak powinien.Ja bede miala po tygodniu, czyli jutro [emoji5] Juz mam coraz wiekszego stresa [emoji33]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
I ja trzymam kciuki [emoji4] niby się nie denerwuję ale od 6 spać nie mogę [emoji2] żeby tylko było dobrze [emoji4]Ja tez aż dziw [emoji23] trzymam kciuki za mas jutro u mnie 13 tydz może dowiem się jaka płeć
![]()
O 15 dopiero [emoji4]Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizytyAle Wam zazdroszczę, może dowiecie się kto mieszka w brzuszku
Żałuję, że mnie umówili na takim wczesnym etapie ciąży bo może też bym się dowiedziała czegoś więcej no ale już po fakcie
![]()
martaaa515 a o której masz wizytę?
Witam się serdecznie z Wami swoim pierwszym postem tutaj....
Moja pierwsza ciąża i..... od razu DWA terminy
Jedna dzidzia na 2 lipca, druga na 4 lipca ale gin kazała mi być już spakowaną od 1 czerwca więc niewiadomo ;-)
I ja trzymam kciuki [emoji4] niby się nie denerwuję ale od 6 spać nie mogę [emoji2] żeby tylko było dobrze [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też po dzisiejszej wizycie. Wszystko dobrze, wyniki książkowewe wtorek badania prenatalne, na które dostalam skierowanie, więc trochę kasy zostanie w kieszeni
po wizycie odetchnelam, mogę spokojnie zacząć denerwować się przed wtorkiem
![]()
Ja plamie co jakiś czas. Kilka dni temu był brąz a w nocy nawet troszkę różu.Tak chyba zrobię. To była tylko ta jedna kropeczka. Czuję sie świetnie, brzuch mnie nie boli. Zobaczę jak będzie jutro, jeśli się nie powtórzy to dam temu spokój, jeśli coś się będzie działo pojadę na ip. Dzieki :* Wolałam Was zapytać bo wiem że są tu dziewczyny które plamiły od początku ciaży. Jeśli mogę Cię zapytać to w jakich ilosciach plamiłaś?