Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Super jak sie spotkamy
Czyli mozesz szukac imie[emoji7]mu juz mamy
Noo będzie dwóch chlopaczkow i jeszcze Twoja córcia już widzę ta ekipę w akcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super jak sie spotkamy
Czyli mozesz szukac imie[emoji7]mu juz mamy
Ja tak mialam miedzy 9 a 13 tyg. Bol okropny przy kichaniu i kaszluLeżę sobie rano w łóżku i nagle kichnelam. Ból aż mi łzy z oczu poszły. Jakby mnie ktoś nożem dzgnal [emoji85] przestraszylam się i wujek Google mi pomógł. Wpisałam bolesne kochanie w ciąży. I otrzymalam długa listę wyników. Dziękuję wujku Google [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tam,fajnie wyglada taki bobas z lokami. Corce rosly wolno ale kolo roku miala takie lok na loku jakby ktos jej trwala zrobil.Moze jak zrobimy zamkniety to ci pokaze. Cudnie wygladala,teraz kreca jej sie same konce a wlosy ma prawie do tylka.No jak mój synuś urodzi z takim buszem lokow na głowie jak ja mam to bedzie ciekawie![]()
Oj tam,fajnie wyglada taki bobas z lokami. Corce rosly wolno ale kolo roku miala takie lok na loku jakby ktos jej trwala zrobil.Moze jak zrobimy zamkniety to ci pokaze. Cudnie wygladala,teraz kreca jej sie same konce a wlosy ma prawie do tylka.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie!! Wyżywanie się na innych (którzy nic nie zawinili) z powodu własnych problemów to trochę nie na miejscu. Nikt nie wymaga, aby go traktowano po królewsku, ale trochę kultury w stosunku do drugiego człowieka nie zaszkodzi.
@taycia Komentarz, do zaniepokojonej kobiety, po co pani przyjechała do szpitala jak prowadzi ciążę prywatnie był zwyczajnie chamski. Miała prawo to przyjechała. Śmieszy mnie też wieczne usprawiedliwianie różnych przestępców, bo mieli ciężkie dzieciństwo. Ja też miałam. Gwałt w wieku 8 lat, ale nie chodzę i nie morduję ludzi a swoich frustracji nie przenoszę na innych.
Dziewczyny znalazlam zdjecia z ciazy z najmlodszym.....hihi ponad 7 lat temu i wlosy farbowalam na czarno.
20 tyg
![]()
23 tyg
![]()
25tyg
![]()
30 tyg
![]()
Kilka dni przed porodem jakos 36 tyg.
![]()
We wszystkich taki mialam ,mam nadzieje ze i teraz tak bedzie [emoji3]O kurczę na prawdę miałaś mały brzuszek![]()
Dziewczyny znalazlam zdjecia z ciazy z najmlodszym.....hihi ponad 7 lat temu i wlosy farbowalam na czarno.
20 tyg
![]()
23 tyg
![]()
25tyg
![]()
30 tyg
![]()
Kilka dni przed porodem jakos 36 tyg.
![]()