Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cud miód [emoji7]Hej Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić, że jesteśmy po pierwszym usg. Brzdąc ma już 1,7 cm i jest starszy o 3 dni niż wychodzi z OM, 8t2d. Termin mamy na 30 sierpnia. Serducho bije 167 uderzeń na minutę [emoji173]️.
Nosek po mamusi [emoji6].
![]()
Ło jeżu, ale słodkości! Gratulacje bardzo mocno. Fala dla Ciebie i maleństwa! [emoji173]️[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]Hej Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić, że jesteśmy po pierwszym usg. Brzdąc ma już 1,7 cm i jest starszy o 3 dni niż wychodzi z OM, 8t2d. Termin mamy na 30 sierpnia. Serducho bije 167 uderzeń na minutę [emoji173]️.
![]()
Ale super [emoji7]Hej Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić, że jesteśmy po pierwszym usg. Brzdąc ma już 1,7 cm i jest starszy o 3 dni niż wychodzi z OM, 8t2d. Termin mamy na 30 sierpnia. Serducho bije 167 uderzeń na minutę [emoji173]️.
![]()
Gratuluję rośnie piłkarz [emoji2]Dziewczyny-melduje!
Jest pierwszy kopniaczek! [emoji7]
Od 2 dni tak cos niby czuje, niby nie... takie delikatne ale teraz to dość wyraźny kopniak był [emoji173][emoji173][emoji173] no coś pięknego [emoji7]
![]()
Dziewczyny-melduje!
Od 2 dni tak cos niby czuje, niby nie... takie delikatne ale teraz to dość wyraźny kopniak był [emoji173][emoji173][emoji173] no coś pięknego [emoji7]
![]()
Cudna dzidzia[emoji8][emoji8][emoji8]Hej Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić, że jesteśmy po pierwszym usg. Brzdąc ma już 1,7 cm i jest starszy o 3 dni niż wychodzi z OM, 8t2d. Termin mamy na 30 sierpnia. Serducho bije 167 uderzeń na minutę [emoji173]️.
![]()
Super, pamietam to swietne uczucieDziewczyny-melduje!
![]()
Nooo, właśnie Grzesie to pokolenie naszych mężów, rodziców i dziadków a tak to malego Grzesia jeszcze w swojej karierze i zyciu prywatnym nie spotkałamSuper, pamietam to swietne uczuciewidze,ze dajesz synkowi imie Grzes
jak moj mezus
![]()