gfusiarz
Fanka BB :)
Ja juz odliczam hahah to sie dluzyc bedzieJak nie będziesz o tym myslec to zleci. Najbardziej czas sie dluzy jak sie czegos wyczekuje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz odliczam hahah to sie dluzyc bedzieJak nie będziesz o tym myslec to zleci. Najbardziej czas sie dluzy jak sie czegos wyczekuje
![]()
Haha nie dziwie sie. Zreszta daje ci rady ktorych sama nie stosuje haha [emoji13] niecierpliwa jestemJa juz odliczam hahah to sie dluzyc bedzie
Mam nadzieję, że spokojnie dotrwam do wizytyto pierwsza wizyta po 4 tyg zawsze miałam co 2
Bo 2 tygodnie lecą najgorzej następne 2, ale potem będę sobie umawiać co 3 tygodnie tylko teraz 4 bo mojej za 3 nie maJa juz wariuje od kilku dni a jeszcze dwa tygodnie, no jest ciezko :/
Ja tez, ale to bardziej ze strachu. Jak bede czula ruchy to juz nie bede sie niecierpliwicHaha nie dziwie sie. Zreszta daje ci rady ktorych sama nie stosuje haha [emoji13] niecierpliwa jestem
![]()
Mam nadzieje, ze na wiosne bede miala sie czym pochwalic![]()
To czekamyJa po Tobie16:30
![]()
Tez tak bede robila, tylko ze do polowkowego by mi sie nie zgralo. Bo bylam po 12 potem ide po 16 a na kolejna po 20 wiec co 4 tyg.Bo 2 tygodnie lecą najgorzej następne 2, ale potem będę sobie umawiać co 3 tygodnie tylko teraz 4 bo mojej za 3 nie ma